Zobrazit přihlášovací formulář

ULTIMO VLČÍ MÁK 2,1 L

Administrace

ULTIMO VLČÍ MÁK 2,1 L

220 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 1 111 Kč
Vhodné ke skladování potravin, lze využít ke skladování v ledničce, spíži, ve skříni, na policirnvodotěsnost víček zaručí bezpečnost po dobu skladování či transportu u jídel obsahujících vodu, např. ovocný salát, šťavnatá zelenina, polévky atd. Víčka…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ULTIMO VLČÍ MÁK 2,1 L

220 Kč
  • Popis zboží
Vhodné ke skladování potravin, lze využít ke skladování v ledničce, spíži, ve skříni, na policirnvodotěsnost víček zaručí bezpečnost po dobu skladování či transportu u jídel obsahujících vodu, např. ovocný salát, šťavnatá zelenina, polévky atd.
Víčka jsou jedinečná: jsou vodotěsná, přestože mají obdélníkový tvar,při skladování potravin v ledničce nám víčka zaručí, že skrz ně nebude procházet aroma z jídla dovnitř ani ven z krabičky.
Při použití nádobek při venkovních aktivitách se do krabiček nedostane např. písek nebo prach.Odélníkový tvar krabičky a rovná plocha víčka zaručí, že při skladování maximálně šetří prostor - krabičky můžeme jednoduše skládat jednu na druhou.
Tipy na použití:V ledničce: strouhaný sýr, majonéza, olivy, smetana, potrava pro děti, čerstvé bylinky, nakládání menšího množství masa.
Ve spíži: koření, oříšky, čokoláda, strouhaný kokos, čajové sáčky.
Venku: svačina pro děti, drobné hračky, kapesní hry, puzzle.
Údržba: Nevhodné do mrazáku a do mikrovlnky, při vkládání teplého jídla nechejte před položením víčka nejdříve jídlo vychladnout.
  • 18. 1. 2020, 7:48

  • Zobrazení

    29

  • Oblíbené

    0

Kategorie