Zobrazit přihlášovací formulář

Dětsky vozík na tahání Smoby s kbelíkem a setem do

Administrace

Dětsky vozík na tahání Smoby s kbelíkem a setem do

499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 95 Kč
Dětský vozík na tahání francouzské značky Smoby s kbelík setem do písku potěší všechny Krásný vozík na čtyřech stabilních kolečkách je polepen motivy legendárního dětského filmu. Vozík na kolečkách má praktickou rukojeť, za kterou ho může děťátko…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětsky vozík na tahání Smoby s kbelíkem a setem do

499 Kč
  • Popis zboží
Dětský vozík na tahání francouzské značky Smoby s kbelík setem do písku potěší všechny Krásný vozík na čtyřech stabilních kolečkách je polepen motivy legendárního dětského filmu. Vozík na kolečkách má praktickou rukojeť, za kterou ho může děťátko táhnout kamkoli. Do vozíku se bez problémů vejde hodně písku, ale i množství hraček, které si chlapeček převeze na pískoviště nebo na dětské hřiště. Kbelík, který obsahuje lopatku, hrabičky a bábovičku ve tvaru autíčka dokonale ladí s vozíkem a potěší všechny děti od 18 měsíců.

Renomovaná francouzská značka Smoby vyrábí kvalitní plastové hračky pro děti již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii.
  • Značka

    SMOBY

  • Rozměry

    Barva: minnie

  • 17. 6. 2020, 7:19

  • Zobrazení

    276

  • Oblíbené

    0

Kategorie