Zobrazit přihlášovací formulář

2x dětské sandály Coqui - cena za oboje

Administrace

2x dětské sandály Coqui - cena za oboje

80 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Dvoje dětské sandály CoQui, kupované nové, nošené, lehce drblé špičky a podrážky, top stav už to není, ale stále ještě dobře poslouží. Vel. 12/13, odpovídá 31 - 32. Cena dohromady. Info od výrobce: Dětské sandály Coqui Little Frog jsou jako stvořené…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

2x dětské sandály Coqui - cena za oboje

80 Kč
  • Popis zboží
Dvoje dětské sandály CoQui, kupované nové, nošené, lehce drblé špičky a podrážky, top stav už to není, ale stále ještě dobře poslouží. Vel. 12/13, odpovídá 31 - 32. Cena dohromady.

Info od výrobce:

Dětské sandály Coqui Little Frog jsou jako stvořené pro naše malé ratolesti. Jejich malé nožky v nich budou v bezpečí po celý den. Jsou jako stvořené pro léto u vody. Jsou velmi lehké a pohodlné. Snadno se nazouvají i vyzouvají a jsou vhodné k celodennímu nošení. Patentovaný pásek udrží nohu pevně v botě. Je měkký, mírně pružný, lehce se nazouvá a netvoří otlaky.

Jedinečný materiál sandálů Coqui poskytuje komfort a jeho bezpečnost je potvrzena certifikátem kvality od firmy ITC. Podrážka nebarví a boty nekloužou za sucha ani za mokra. Obuv je bez obsahu těžkých kovů. Jsou vhodné i jako domácí pantofle nebo přezůvky do školy. Ergonomický tvar podporuje přirozenou polohu chodidla a podporuje správný vývoj nohy. Důmyslně vytvořená podrážka tlumí nárazy, chrání páteř i klouby. Při znečištění je velmi snadná údržba, stačí je pouze omýt vodou.

Jsou vyrobeny z materiálu CoquiAir, který je velmi lehký a snižuje riziko přenosu bakterií. Perforace na botě zajistí odvod vlhkosti a špíny. Vaše děti v nich mohou dovádět po celý den bez ztráty komfortu a pohodlí.
  • Značka

    COQUI

  • Velikost

    31

  • 28. 7. 2018, 8:40

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Atletické víceúčelové tretry
Boty Reebok vel. 37.5
Boty Keen Nxis Evo Wp Women Lady
Dětské sportovní legíny
Taška s teniskami
menstruační kalíšek Classic

Kategorie