Zobrazit přihlášovací formulář

DÍVČÍ ČERNÉ SOFTSHELLOVÉ KALHOTY VEL. 140/146

Administrace

DÍVČÍ ČERNÉ SOFTSHELLOVÉ KALHOTY VEL. 140/146

499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
Doprava: od 0 Kč
NOVÉ, BEZ PAPÍROVÉ VISAČKY, NIKDY NENOŠENÉ, BOHUŽEL JSME NESTIHLI VYNOSIT, PC 1399 KČ. NÁDHERNÝ DÍVČÍ STŘIH, PERFEKTNĚ SEDÍ, VHODNÉ NA JARO AŽ PODZIM PRO NEJRŮZNĚJŠÍ OUTDOOROVÉ AKTIVITY, TURISTIKA, NORDIC, BĚH, IN LINE...ALE TAKÉ PRO BĚŽNÉ NOŠENÍ.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 3. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DÍVČÍ ČERNÉ SOFTSHELLOVÉ KALHOTY VEL. 140/146

499 Kč
  • Popis zboží
NOVÉ, BEZ PAPÍROVÉ VISAČKY, NIKDY NENOŠENÉ, BOHUŽEL JSME NESTIHLI VYNOSIT, PC 1399 KČ. NÁDHERNÝ DÍVČÍ STŘIH, PERFEKTNĚ SEDÍ, VHODNÉ NA JARO AŽ PODZIM PRO NEJRŮZNĚJŠÍ OUTDOOROVÉ AKTIVITY, TURISTIKA, NORDIC, BĚH, IN LINE...ALE TAKÉ PRO BĚŽNÉ NOŠENÍ. NEZATEPLENÉ, VYNOSÍTE OD JARA DO PODZIMU.
Kalhoty polopřiléhavého střihu jsou vyrobeny z pružného materiálu SOFT-SHELL, který zaručuje vysokou paropropustnost, větruodolnost a je rychleschnoucí. Materiál je doplněn i o příměs COOL-DRY, která se naopak vyznačuje tím, že velmi rychle a účinně odvádí pot z vnitřní strany na povrch materiálu, čímž udržuje tělo Vašich dětí v suchu a optimální teplotě. Děti jistě ocení regulovatelný pas s poutky na pásek, anatomicky tvarovaná kolena pro příjemnější pohyb, bezpečnostní reflexní potisk, 3 praktické uzavíratelné kapsy pro všechny nezbytnosti a taháčky na zipech pro snadnou manipulaci. Složení materiálu: 95% Polyester, 5% Elastan.
VEL. 140/146.PAS 35 CM REGULAČNÍ GUMA, DÉLKA 84 CM, VNITŘNÍ 62 CM
  • 4. 9. 2018, 8:09

  • Zobrazení

    81

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Batoh Topgal, penál zdarma
Pruhovaná šatovka vel. 9-10 let N.OVÁ

Kategorie