Zobrazit přihlášovací formulář

Školní aktovka batoh Midi dinosaurus

Administrace

Školní aktovka batoh Midi dinosaurus

1 190 Kč 1 490 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 89 Kč
Školní aktovka (batoh) Herlitz Midi pro 1. stupeň. Školní aktovka je vybavena ergonomickou a prodyšnou výstelkou zad, která se dokonale přizpůsobuje zádům školáka a zajišťuje tak optimální rozložení hmotnosti a vynikající pohodlí při nošen Školní aktovka …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Školní aktovka batoh Midi dinosaurus

1 190 Kč
  • Popis zboží
Školní aktovka (batoh) Herlitz Midi pro 1. stupeň. Školní aktovka je vybavena ergonomickou a prodyšnou výstelkou zad, která se dokonale přizpůsobuje zádům školáka a zajišťuje tak optimální rozložení hmotnosti a vynikající pohodlí při nošen Školní aktovka (batoh) Herlitz Midi pro 1. stupeň. Školní aktovka je vybavena ergonomickou a prodyšnou výstelkou zad, která se dokonale přizpůsobuje zádům školáka a zajišťuje tak optimální rozložení hmotnosti a vynikající pohodlí při nošení. S hmotností cca 1 kg je model Midi také velmi lehký a šetrný k dětským zádům.

Aktovka je vybavena vodoodpudivou impregnací a stabilní deska dna zajišťuje maximální odolnost.

Model Midi je opatřen zacvakávacím zámkem, který lze snadno otvírat a zavírat. Vnitřní prostor je uspořádán jako jedna velká přihrádka a několik měkkých menších na penál a jiné doplňky. Obě boční kapsy se uzavírají na klasický zip stejně jako doplňková kapsa vpředu. Kapsy poskytují dostatek úložného prostoru pro všechny potřeby školáka (svačina, lahev na pití, drobnost jako hygienické kapesníčky apod).

Reflexní materiály značky kvality 3M™ Scotchlight zajišťují v silničním provozu optimální viditelnost a dopadající světlo odrážejí již z velké vzdálenosti. „Světelné pruhy“ se pro maximální bezpečnost nacházejí nejen na přední a boční ploše, nýbrž také na ramenních popruzích. Navíc jsou i zámky opatřeny odrazkami.

Školní aktovky Herlitz jsou výrobky německé firmy, každá aktovka podrobena různým zátěžovým testům v souladu s příslušnou německou normou DIN 58124. Aktovky jsou též šetrné k životním prostředí, jsou bez azobarviv, kadmia PCP, změkčovadel a alergenních barviv.

Motiv na horní klopě je v plastickém provedení.

Hmotnost : 980 g
Objem: 13 l
Rozměry aktovky: 37 (š) x 38 (v) x 22 (h) cm
  • 23. 1. 2019, 18:34

  • Zobrazení

    44

  • Oblíbené

    1

Kategorie