Zobrazit přihlášovací formulář

Kočárek TEUTONIA SPIRIT S3 + sporťák 2v1

Administrace

Kočárek TEUTONIA SPIRIT S3 + sporťák 2v1

5 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Prodám používaný kočárek- set od Teutonia po 1 dítěti skvělá kvalita německé značky, velmi dobrý stav!!! Konnstrukce má na pár místech škrábance, ale je to pouze "kosmetická" vada, prosím kupujete používaný kočárek, ne nový!! všechny vady jsem se snažila…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočárek TEUTONIA SPIRIT S3 + sporťák 2v1

5 000 Kč
  • Popis zboží
Prodám používaný kočárek- set od Teutonia po 1 dítěti skvělá kvalita německé značky, velmi dobrý stav!!! Konnstrukce má na pár místech škrábance, ale je to pouze "kosmetická" vada, prosím kupujete používaný kočárek, ne nový!! všechny vady jsem se snažila co nejlépe popsat a nafotit!!
Hluboká korba je v krásné výrazné růžové barvě, - absolutně bez jediné vady, žádný flek či dírka. K hluboké korbě přidávám NOVOU- NIKDY NEPOUŽITOU zimní vložku v červené barvě- na detailní fotce. Sklápěcí stříška + nánožník v šedé barvě a samozřejmě pláštěnka na korbu.
Sporťák:
Barva světle růžová + šedou. Polohovatelný, stříška má i okýnka na suchý zip- nafoceno. Na fotce je rozbité madlo, ale už je koupené nové. Ke sportaku patří nánožník, prodlužka na nohy, pláštěnka speciálně na sporták.
Potah vypraný, takže v pořádku.
Celý kočárek je v dobré m stavu stále k velké parádě. Pouze na té konstrukce je pár škrábanců, ale tomu se nevyhnete v provozu ani u nového.
Ke kočárku přidávám ještě origo tašku od teutonia- skvělá, praktická, v černé barvě.
Dále nabízím k prodeji fusak od teutonia do hluboké korby z pravého beránka!!! barva krásná růžová- totožná s barvou v korbě...PC 2900, nabízím za 1200 Kč při koupi kočárku.
Samozřejmostí jsou dva obaly na pláštěnky
Piště si o více info a fotek, mám jich hodně, ale bohužel se sem všechny nevejdou!!!
  • 24. 5. 2019, 8:30

  • Zobrazení

    85

  • Oblíbené

    0

Kategorie