Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské celoroční GORE-TEX boty SUPERFIT-modročerné

Administrace

Dětské celoroční GORE-TEX boty SUPERFIT-modročerné

1 200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Celoroční kotníčkové GORE-TEX botičky Superfit se zapínáním na dva suché zipy. Jsou extrémně lehké, mají zpevněný kotníček, s maximálně ohebnou podešví, pevným opatkem, kvalitní koženou stélkou a chráněnou špičku proti okopu. Kupované nové, nošeny…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 10. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětské celoroční GORE-TEX boty SUPERFIT-modročerné

1 200 Kč
  • Popis zboží
Celoroční kotníčkové GORE-TEX botičky Superfit se zapínáním na dva suché zipy. Jsou extrémně lehké, mají zpevněný kotníček, s maximálně ohebnou podešví, pevným opatkem, kvalitní koženou stélkou a chráněnou špičku proti okopu. Kupované nové, nošeny svátečně 3 měsíce - syn je měl párkrát ve městě, nesešlapané, 100% stav. PC 1.902,- Kč.

Barva: modrá v kombinaci s černou, na jazyku reflexní proužek

Vlastnosti:
- GORE-TEX membrána zaručující 100% voděodolnost a zároveň skvělou prodyšnost, takže je chodidlo stále v suchu
- zapínání na dva pásky se suchým zipem
- chráněná špička proti okopu
- boty jsou extrémně lehké a ohebné

Superfit je značka dětské obuvi společnosti Legero Schuhfabrik GesmbH, která má sídlo v Grazu, Rakousko. Dějiny tradičního podniku založeného v r.1875 ve Vídni jsou značně proměnlivé, ale ne natolik napínavé, aby se zde musely dlouze a široce vyprávět. Superfit je přesvědčivým partnerem odborného maloobchodu, který se těší stoupající oblibě vedle klíčových zemí tj.Německa, Švýcarska a Rakouska v celé Evropě, jakož i v Rusku a na Ukrajině. Podnik provozuje vlastní výrobní továrny v Maďarsku a Rumunsku a je na cestě k tomu, aby se stal jednou z vedoucích evropských značek dětské obuvi.

Paleta produktů začíná obuví pro malé děti, které se začínají učit chodit a končí u obuvi pro mládež ve velikosti 43. Základním požadavkem u Superfit je to, aby byl vždy nabízen vysoce hodnotný značkový produkt za odpovídající ceny. Mnohem dále od zjednodušeného příslibu prostřednictvím názvu značky (anglicky superfit = "padne super") však stojí mise Superfit, totiž převzít "zodpovědnost za malé nohy".
  • Značka

    SUPERFIT

  • Velikost

    28

  • Rozměry

    Vnitřní stélka (v cm): 28 - 18,3 dle výrobce, já jsem naměřila 18,6 cm

  • 1. 10. 2018, 13:56

  • Zobrazení

    4

  • Oblíbené

    1

Kategorie