Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Bionicle

Administrace

LEGO Bionicle

280 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Prodám Lego BIONICLE 70786. Lego je v původní krabičce, dosud neotevřené. Papírová krabička je trochu zmačkaná, jinak je LEGO nové. Popis hračky LEGO BIONICLE 70786 Gali – Pán vody Stavebnice LEGO Bionicle 70786 Gali – Pán vody je určená pro děti…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 6. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Bionicle

280 Kč
  • Popis zboží
Prodám Lego BIONICLE 70786.
Lego je v původní krabičce, dosud neotevřené. Papírová krabička je trochu zmačkaná, jinak je LEGO nové.

Popis hračky LEGO BIONICLE 70786 Gali – Pán vody

Stavebnice LEGO Bionicle 70786 Gali – Pán vody je určená pro děti od 7 do 14 let. Hluboké vody oceánů jsou plné tajemství a překvapení. Každý kdo se v nich pohybuje, musí mít odvahu a být mistrem boje, protože zde čeká nebezpečí na každém kroku. Postava Gali – Vládkyně vod je kamarádská a mírumilovná. Když si to ale situace vyžádá, umí bojovat jako bouřící moře. Netoleruje nespravedlnost a je vždy připravena poskytnout pomoc těm, kteří ji potřebují. Právě pro svoji vlídnou povahu si Gali získala pozici nejoblíbenějšího z hrdinů řady Bionicle. Je velkorysá, umí naslouchat a je dobrým přítelem, který nezradí a dokáže se obětovat.

Společně s postavičkou Gali je součástí stavebnice Zlatá maska vody a žraločí ploutve. Při jejich nasazení dokáže Gali plavat rychleji než kterýkoliv podmořský tvor. Pokud je Gali nasadí na harpunu získá tak silnou zbraň trojzubec. Ten je skutečně tou pravou zbraní proti nepřátelům. Opravdu nebezpečný a zákeřný je stříbrný poddruh pavouků-lebkounů. Je zároveň i nejrychlejším ze všech nepřátel. Útočí bleskovou rychlostí, která mnohdy udivuje dokonce i Gali. Jedinou účinnou zbraní proti nim je právě trojzubec.
  • 20. 3. 2018, 19:30

  • Zobrazení

    7

  • Oblíbené

    0

Kategorie