Zobrazit přihlášovací formulář

Autosedačka MAXI COSI 9-18 Isofix

Administrace

Autosedačka MAXI COSI 9-18 Isofix

1 950 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Rezervace
autosedačka Maxi-Cosi polohovatelná, s Isofixem a nohou, která navíc brání rotaci sedačky při nárazu. Z nekuřáckého a neboraného auta, dítě jsme vozili na střídačku v 1 či 2. autě, kde byla vždy samostatná sedačka. Potah není děravý ani flekatý systém…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Autosedačka MAXI COSI 9-18 Isofix

1 950 Kč
  • Popis zboží
autosedačka Maxi-Cosi polohovatelná, s Isofixem a nohou, která navíc brání rotaci sedačky při nárazu. Z nekuřáckého a neboraného auta, dítě jsme vozili na střídačku v 1 či 2. autě, kde byla vždy samostatná sedačka. Potah není děravý ani flekatý
systém boční ochrany, pásy lze při umístění dítěte vložit do držáčku, pak nezavazí. Potah je sundávací a prací (na fotce ještě před praním)
Dále vložka červená, také bez poškození, z jedné strany flees, z druhé bavlněná látka - lze použít již i ve vajíčku, autosedačce od narození.

Jediná vada je, že pás, kterým se utahuje či povoluje utažení popruhů je na jedné straně roztřepený, ale nebrání to nijak posouvání pásu , neovlivnuje to funkci. zohlednuji v ceně, nicméně opravdu nevadí, příp by šlo jistě vyměnit.
V Olomouci a Litovli možnost osobího předání.
  • 18. 9. 2018, 15:47

  • Zobrazení

    1

  • Oblíbené

    0

Kategorie