Zobrazit přihlášovací formulář

Teutonia Mistral S,ruční brzda,přehazovací rukojeť

Administrace

Teutonia Mistral S,ruční brzda,přehazovací rukojeť

1 900 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Prodám TEUTONIA MISTRAL S s ruční brzdou černý (barva na fotkach je vybledlá od blesku, kočár je černý). Natáčivá přední kola a polohovací rukojeť, je ideální pro prakticky každou jízdní situaci – ať už vyrazíte na nákup do města nebo na procházku do…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Teutonia Mistral S,ruční brzda,přehazovací rukojeť

1 900 Kč
  • Popis zboží
Prodám TEUTONIA MISTRAL S s ruční brzdou černý (barva na fotkach je vybledlá od blesku, kočár je černý).
Natáčivá přední kola a polohovací rukojeť, je ideální pro prakticky každou jízdní situaci – ať už vyrazíte na nákup do města nebo na procházku do lesa. Přední kola jsou dvojitě odpružená a zajistitelná s odrážkami. Tím je zajištěn optimální komfort při jízdě na každém druhu povrchu. Přehazovatelná rukojeť pro rychlou změnu výhledu Vašeho dítěte. Výškově nastavitelná rukojeť. Nastavením velkých koleček směrem dopředu se z Vašeho Mistralu S stane opravdový Off Road, který mistrně zvládne všechny nerovnosti terénu. Snímatelná a otočná sportovní sedačka pro možnost uchycení doplňkové nástavby. Odnímatelná hrazdička pro pohodlné nastupování a vystupování. Opěrku zad lze nastavit do tří poloh (i sklopit do úplného lehu). Bouda má okénko a odnímatelnou zadní část s moskytiérou. Madlo je odnímatelné. Pětibodové pásy. Velký, lehce přístupný koš. Snadné skládání.
Pomocí adaptéru můžete na podvozek připevnit dětskou autosedačku skupiny 0+: Teutonia Tarioo a Römer Baby Safe Plus, Maxi Cosi Citi a Cabrio. Všechny látkové části mají snadnou údržbu, odpuzují vodu a nečistoty, jsou pratelné a mají UV filtr 50+.
Kočárek je v dobrém stavu, drobné škrábance.
Přidám vnitřní oboustrannou barevnou vložku, originál nánožník v barvě, pláštěnku, síťku proti hmyzu.
  • 8. 3. 2020, 23:05

  • Zobrazení

    43

  • Oblíbené

    0

Kategorie