Zobrazit přihlášovací formulář

3x letní šaty NEXT

Administrace

3x letní šaty NEXT

290 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Prodej jednotlivě 1. Letní tyrkysovo-hnědé SAFARI šaty NEXT Nádherné tyrkysovo-hnědé letní šatičky zdobené flitry. Šaty jsou velmi široké, kolové, skvěle sedí. Živůtek je bohatě zdobený flitry, knoflíčky a výšivkou. Značená velikost 12-18m, nositelné…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3x letní šaty NEXT

290 Kč
  • Popis zboží
Prodej jednotlivě

1. Letní tyrkysovo-hnědé SAFARI šaty NEXT
Nádherné tyrkysovo-hnědé letní šatičky zdobené flitry. Šaty jsou velmi široké, kolové, skvěle sedí. Živůtek je bohatě zdobený flitry, knoflíčky a výšivkou. Značená velikost 12-18m, nositelné déle. Šatičky jsou nošené velmi krátce, vynikající stav, jako nové. Krásné šaty na léto v ETNO SAFARI stylu pro malou princeznu. Doporučuji, měli jsme v několika velikostech. PC 14 liber.
380 Kč.

2. Letní kanýrkové růžičkovo-denimové šatičky NEXT
Nádherné letní šatičky tvořené 4 kanýry. Každá část z jiné látky - ve patchwork stylu. Hlavním motivem je modrá růžičková látka. Velmi příjemná bavlna. U krku velký ozdobný knoflík, je to ozdoba ale je funkční, lze popřípadě rozepnout. Možno později jako tunika. Značená velikost 12-18m, nositelné déle. Nošené krátce, vynikající stav. Nepřehlédnutelné šatičky pro holčičku na léto.
380 Kč

3. Malinové široce kolové šatičky
Nádherné široce kolové malinově růžové letní šaty. Šaty jsou široce kolové, na ramínka, zapínání na knoflíčky do půli zad. Značená velikost 12-18m, nositelné mnohem déle - tento typ šatů je větší i než next obvykle bývá, nám vydrží jedna velikost i dvě sezóny.

Šaty jsou nošené, vynikající stav, sytá barva. Nádherné velmi slušivé letní šaty pro malou princeznu. Patří k jedněm z našich nejoblíbenějších od Nextu, máme je každý rok, doporučuji. Holčička v nich vypadá nádherně jako princezna.
290 Kč
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    86

  • Rozměry

    1. Safari šaty: délka 48.5 cm, šířka průramky 26 cm.2. Modro-růžičkové: délka 47 cm, šířka průramky 27.5 cm.3. Růžové: délka 55 cm, šířka průramky 26 cm.

  • 1. 6. 2023, 16:21

  • Zobrazení

    514

  • Oblíbené

    0

Kategorie