Zobrazit přihlášovací formulář

Funkční triko, tričko s dlouhým rukávem

Administrace

Funkční triko, tričko s dlouhým rukávem

220 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Perfektní funkční triko. Ve výborném stavu. Bezešvé, rychlý odvod potu, antibakteriální. Popis od výrobce: Funkční dětské tričko s dlouhým rukávem v moderním designu a zpracování. Minimum švů eliminuje zbytečné podráždění kůže. Luxusní extra pružný…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Funkční triko, tričko s dlouhým rukávem

220 Kč
  • Popis zboží
Perfektní funkční triko. Ve výborném stavu. Bezešvé, rychlý odvod potu, antibakteriální.
Popis od výrobce: Funkční dětské tričko s dlouhým rukávem v moderním designu a zpracování. Minimum švů eliminuje zbytečné podráždění kůže. Luxusní extra pružný materiál s vysokým obsahem polypropylenu pro zajištění optimálního mikroklima a teploty kůže. Materiál tedy obepne vaše tělo jako druhá kůže. Polypropylénové vlákno je lehké, má vynikající termo-izolační schopnosti, odvádí pot a zanechává pokožku suchou a bez pachů, je stálobarevné a brání rozmnožování bakterií. Zajišťuje maximální odvod vlhkosti a rychlé schnutí. Má mírně záporný elektrický náboj, který příznivě působí na lidský organismus. Polyamid dodává materiálu větší pevnost a odolnost při mechanickém namáhání. Elastan dodává výrobku pružnost a pomáhá udržet jeho tvar.

Materiál je ideální pro zvýšenou fyzickou zátěž, pomáhá udržovat optimální teplotu kůže, eliminuje výkyvy v teplotě při střídání velké námahy a klidové fáze (např. aktivní fáze lyžování a posléze pasivní fáze na lanovce). Zabraňuje prochladnutí.

Použití: Triko ideální pro zimní sporty jako první vrstva; komfortní i při vysokém fyzickém vypětí. Mimo zimní sporty jej využijete celoročně jako samostatnou vrstvu na běhání, cyklistiku, atd.

Materiál je zdravotně nezávadný, testovaný v TZÚ na stálobarevnost, obsah těžkých kovů, formaldehyd atd. Splňuje i přísná kritéria pro výrobky pro děti mladší 3 let

PC 450kč
  • Značka

    KLIMATEX

  • Velikost

    134

  • Rozměry

    Rozměry v klidu: Celková délka cca 48cm, plus stojáček u krku 2cm, šíře v průramcích 29cm, rukáv od krku 51cm, vnitřní rukáv 37cm. Triko je hodně pružné, hodně se natáhne.

  • 27. 9. 2018, 15:21

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie