Zobrazit přihlášovací formulář

Romer isofix - autosedačka Romer Safefix Plus TT

Administrace

Romer isofix - autosedačka Romer Safefix Plus TT

2 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Prodám autosedačku Romer s ISOFIXEM DO AUTA Safefix Plus TT Prodám autosedačku Romer Safefix Plus TT. Sedačka je používaná, ale je ve výborném stavu. Vyčištěná, potah vypraný. Barva vhodna pro chlapce i dívky. Info od výrobce: Luxusní autosedačka pro…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 11. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Romer isofix - autosedačka Romer Safefix Plus TT

2 999 Kč
  • Popis zboží
Prodám autosedačku Romer s ISOFIXEM DO AUTA Safefix Plus TT Prodám autosedačku Romer Safefix Plus TT. Sedačka je používaná, ale je ve výborném stavu. Vyčištěná, potah vypraný. Barva vhodna pro chlapce i dívky.
Info od výrobce:
Luxusní autosedačka pro děti od 9 do 18kg. Je vybavena systémem Isofix, 5-ti bodovými výškově nastavitelnými pásy, měkkým podhlavníčkem a větracími kanály v oblasti zad. Možno nastavit do odpočinkové a spánkové polohy. Snadno se upevňuje. Navíc dochází díky dalšímu pásu tzv. hornímu uchycovači TopTether, ke stabilizaci spojení dětské autosedačky osazené systémem Isofix a vozem. Snímatelný a prací potah. Maximální komfort a bezpečí. Pozor autosedačku není možné použít ve voze, které Isofix nemá!Systém RÖMER ISOFIX spojuje nový systém SAFEFIX plus TT s upevňovacími body ISOFIX ve voze a zmírňuje pohyb dítěte směrem vpřed a snižuje hodnoty zátěže při nehodě. Navíc dochází díky dalšímu pásu, tzv. hornímu uchycovači TopTether, ke stabilizaci spojení dětské autosedačky osazené systémem ISOFIX s vozidlem.
  • 19. 5. 2018, 16:54

  • Zobrazení

    29

  • Oblíbené

    0

Kategorie