Zobrazit přihlášovací formulář

Jídelní židličku Chicco

Administrace

Jídelní židličku Chicco

380 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Rezervace
Doprava: od 0 Kč
Použivana bežně,plně funkční.Potah je na několika místech popraskany,zalepila jsem lepicí páskou,aby se nešířily dál(Foto foto na požádáni) Kovová konstrukce, sedák z plastu potažen měkkou a příjemnou omyvatelnou vložkou, která se dá sundat.Záda se dají…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 3. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Jídelní židličku Chicco

380 Kč
  • Popis zboží
Použivana bežně,plně funkční.Potah je na několika místech popraskany,zalepila jsem lepicí páskou,aby se nešířily dál(Foto foto na požádáni)
Kovová konstrukce, sedák z plastu potažen měkkou a příjemnou omyvatelnou vložkou, která se dá sundat.Záda se dají polohovat do třech poloh až do pololehu. Bezpečností pásy se dají nastavit podle velikosti dítěte. Židlička má podpěrky nohou. Pod sedačkou je síťka na různé předměty (hračky, knížky), která se dá snadno sundat.Pultík se dá úplně sundat, takže dítě může sedět u velkého stolu. Pultík se dá dát na tři polohy. Podle toušťky dítěte.Židlička je skladná. Dá se složit a třeba šoupnout pod postel.Je celá omyvatelná, takže velmi praktická. Dole na nohách jsou plastové kryty, aby se neodírala podlaha.
  • 23. 11. 2020, 8:32

  • Zobrazení

    42

  • Oblíbené

    0

Kategorie