Zobrazit přihlášovací formulář

Prolézačka se skluzavkami Little Tikes Evergreen

Administrace

Prolézačka se skluzavkami Little Tikes Evergreen

2 700 Kč 10 990 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Rezervace
REZERVACE DO PONDĚLÍ. PC 10.990Kč (Sparkys). Pouze osobní odběr Praha 8 - Čimice. Reálné foto poslední 2 fotky. Prolézačka je stará asi 5 let - používaná u nás doma na zahradě. Je skvělá - holky si na ni vyhrály od 2 let - je tam skluzavka a prostor pro…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 5. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Prolézačka se skluzavkami Little Tikes Evergreen

2 700 Kč
  • Popis zboží
REZERVACE DO PONDĚLÍ. PC 10.990Kč (Sparkys). Pouze osobní odběr Praha 8 - Čimice. Reálné foto poslední 2 fotky. Prolézačka je stará asi 5 let - používaná u nás doma na zahradě. Je skvělá - holky si na ni vyhrály od 2 let - je tam skluzavka a prostor pro menší děti a vyšší patro pro větší- Opravdu kvalitní výrobek - pevné plasty, ani téměř za ta léta nevyšisovala. Nemá žádné poškození. Jakmile počasí dovolí, vezmu ji ještě vapkou :-)
Pouze osobní odběr - do auta kombi se myslím vejde - rozloží se na několik částí - nyní je do prodeje složená a děti ještě používají (ale už jsou na to velké, takže spíše pro návštěvy s menšími dětmi). Věřím, že udělá velkou radost dalším dětem. Naše si na ni hrály opravdu několik let.

Kopíruji odkaz z obchodu:
hračky Little Tikes - Prolézačka se skluzavkou
Prolézačka se skluzavkou Evergreen skýtá neuvěřitelné možnosti lezení, klouzání, schovávání. Dvouposchoďová skluzavka určená pro všechny živé a vynalézavé děti, které budou mít stále co dělat a objevovat. Horolezecká stěna. Na vrchu široká platforma před skluzavkami. Dva různé typy skluzavek uspokojí děti od 3–8 let. Průlez a tunel ideální pro tajné mise. Pevnost pod platformou slouží jako prostor pro schovávanou.

Prolézačka, kde děti najdou mnoho příležitostí k lezení a klouzání. Delší skluzavka měří 170 cm a menší skluzavka 100cm. Veliká prolézačka. Zeď na lezení. Prolézací tunel. Několik výškových úrovní. skluzavkami
Hračky na zahradu značky Little Tikes vynikají vysokou kvalitou použitého materiálu, který je stálobarevný za povětrnostních podmínek a vydrží na zahradě dlouhá léta.
Věk: 3+
Materiál: plast
Rozměry: 335 x 140 x 168 cm
Maximální hmotnost dítěte: 36kg
Hmotnost: 52,09kg
Země původu: vyrobeno v EU
  • 21. 11. 2019, 16:04

  • Zobrazení

    67

  • Oblíbené

    0

Kategorie