Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Kokosové uhlí pro bělení zubů, 20 gramů @@@

Administrace

@@@ Kokosové uhlí pro bělení zubů, 20 gramů @@@

125 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Miracle Teeth Whiteng detox ústní dutiny. Bělení zubů a detox ústní dutiny s přírodními ingrediencemi, bez přísad s pomocí prášku z černého uhlí. Prášek dokáže nahradit i zubní pastu při smíchání s trochou kokosového oleje.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Kokosové uhlí pro bělení zubů, 20 gramů @@@

125 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Miracle Teeth Whiteng detox ústní dutiny.

Bělení zubů a detox ústní dutiny s přírodními ingrediencemi, bez přísad s pomocí prášku z černého uhlí. Prášek dokáže nahradit i zubní pastu při smíchání s trochou kokosového oleje. Přípravek je chuťově neutrální a po případném polknutí je zcela bezpečný. Prášek Teeth Whitening má nízký koeficient RDA, který nepoškozuje zubní sklovinu a je šetrný k dásním. Je vhodný pro citlivé zuby a dásně. Neobsahuje upravované látky. Prášek je v barvě černé a po použití se snadno se vymývá. Jediné co po něm zůstane, bude po čase zářivý úsměv. Obsah vydrží až 3 měsíce při průměrném používání. 100 % přírodní uhlí z kokosu. Rozměr nádobky : 7 cm na 4,3 cm s obsahem 20 g. Baleno v krabici.

Použití : Ponořte čistý, navlhčený kartáček do prášku a cca 2 minuty si zuby čistěte jemnými a krouživými pohyby. Zbytečně moc na ně netlačte a mějte rty sevřené. Po cca 2 minutách vše pečlivě vylučte, rty si utřete papírovými ubrousky a ústní dutinu si vymyjte čistou vodou. Jde to snadno a po prášku nezbude snad ani památka. Používejte minimálně 2x týdně.
  • 12. 10. 2020, 21:11

  • Zobrazení

    71

  • Oblíbené

    0

Kategorie