Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

ODRÁŽEDLO FUNNY WHEELS 2V1

Administrace

ODRÁŽEDLO FUNNY WHEELS 2V1

749 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
VÍCE BAREV. Originální odrážedlo, se kterým děti začnou snáze objevovat svět kolem sebe. Posílí své motorické a pohybové schopnosti a užijí si spoustu legrace. Děti s vámi snáze udrží tempo, a tak vaše procházky budou delší a zábavnější. Vzhledem k…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ODRÁŽEDLO FUNNY WHEELS 2V1

749 Kč
  • Popis zboží
VÍCE BAREV. Originální odrážedlo, se kterým děti začnou snáze objevovat svět kolem sebe. Posílí své motorické a pohybové schopnosti a užijí si spoustu legrace. Děti s vámi snáze udrží tempo, a tak vaše procházky budou delší a zábavnější.

Vzhledem k tomu, že můžete nastavit výšku a vyměnit dvě zadní kola za jedno, nemusíte kupovat každý rok nové odrážedlo. FUNNY WHEELS vám vydrží, dokud nebudete kupovat první kolo.

Hlavní výhody FUNNY WHEELS:

2v1 – během pár minut změníte tříkolové odrážedlo na dvoukolové
2 výškové polohy – nastavíte vpředu i vzadu (rozdíl 3 cm)
na výběr v 6 barvách – zelená, žlutá, modrá, růžová, oranžová, šedá
Cool design bezpečné i pro ty nejmenší z odolného a nezávadného plastu, se zahlazenými spoji omyvatelné vlažnou vodou a mýdlovými čisticími prostředky
Kompletně vyrobené v České republice. FUNNY WHEELS roste stejně, jako váš prcek. Ten začne jezdit na malém tříkolovém odrážedle, až se vytáhne, FUNNY WHEELS zvednete o 3 cm výš a jede se dál. Až přijde čas trénovat balanc, jednoduše vyměníte dvě zadní kolečka za jedno a dítko se může začít připravovat na jízdu na kole. Odrážedlo je přitom stabilní (ve variantě se třemi koly). Vidlice má omezený rozsah otáčení a řídítka se tak nemohou přetočit. Rukojeti řídítek jsou na konci rozšířené, a tím chrání dětské ruce před poraněním. Odrážedlo je hračka, která baví snad každé dítě. S FUNNY WHEELS si užije radost z pohybu, zlepší si své motorické schopnosti a koordinaci, natrénuje pozornost, rovnováhu a třeba si i zazávodí! Vaše společné procházky budou delší, rychlejší a zábavnější.



Věk: 18m+
Materiál: plast
Nosnost: 50 kg
Hmotnost: 1,5 kg
Výška sedla: 27/30 cm
Šířka řídítek: 30 cm
Rozteč zadních kol: 20 cm
Průměr kola: 19
  • 24. 3. 2018, 11:03

  • Zobrazení

    524

  • Oblíbené

    0

Kategorie