Zobrazit přihlášovací formulář

Lední hokejové brusle roztahovací vel.34-37

Administrace

Lední hokejové brusle roztahovací vel.34-37

490 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 18. 10.
Doprava: od 120 Kč
Používané jedním dítětem 2sezóny, bežné známky užívání, škrábanečky, jedna tkanička ke konci roztřepená, jinak v pořádku, viz foto, broušené, plně funkční, pro syna velmi pohodlné oproti klasickým kanadám:-) V záruce do 12/2018. Doklad + originál krabice.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 4. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lední hokejové brusle roztahovací vel.34-37

490 Kč
  • Popis zboží
Používané jedním dítětem 2sezóny, bežné známky užívání, škrábanečky, jedna tkanička ke konci roztřepená, jinak v pořádku, viz foto, broušené, plně funkční, pro syna velmi pohodlné oproti klasickým kanadám:-) V záruce do 12/2018. Doklad + originál krabice.
Dávám do více velikostí.

Hokejové brusle ACTION, roztahovací - 4 velikosti v jedné. Jednoduché nastavení boty na čtyři velikosti 34-37 = 21,5 - 23 cm. Brusle jsou tvořeny plastovým skeletem a vnitřní textilní botičkou, která má měkkou výstelku pro zabezpečení nejvyššího komfortu. Pro dosažení řádného upevnění na nohu je k dispozici klasické šněrování, textilní přezka na suchý zip a plastová přezka. Brusle mají vodoodpudivou povrchovou úpravu (impregnaci), která zabraňuje pronikání vlhkosti do boty a zároveň tak znemožňuje prochladnutí nohy. Přesto doporučujeme občas brusle naimpregnovat běžně dostupnými impregnačními prostředky. Postup pro nastavení bruslí: Páčku, na spodní straně bruslí, vytočíme o 90 st., kolmo k noži. Potom lze botu vytahovat a zatahovat, dle potřeby. Následně je třeba páčku zajistit do původní polohy tak, aby byla souběžně s nožem brusle. ( Páčku lze natočit na obě strany, je třeba dodržet zásadu, že musí být nasměrována souběžně s nožem... ).
  • Značka

    ACRA

  • Velikost

    34

  • Rozměry

    34-37 = 21,5 - 23 cm

  • 7. 10. 2018, 21:24

  • Zobrazení

    55

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Vesta Béžová Regular Fit Save the duck
Prošívaná přechová bunda
Vesta Béžová Regular Fit Save the duck
Prošívaná přechová bunda

Kategorie