Zobrazit přihlášovací formulář

BRIGHT ALOE VERA - TOOTHGEL - ZUBNÍ PASTA - ÚŽASNÁ

Administrace

BRIGHT ALOE VERA - TOOTHGEL - ZUBNÍ PASTA - ÚŽASNÁ

248 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 50 Kč
Forever Bright Sparkling Aloe Vera Toothgel. Bright je značka jednoho z nejúčinnějších prostředků na čištění zubů na dnešním trhu. Forever Bright je jedinečný zubní gel založený na bázi aloe vera, určený pro celou rodinu. Je namíchaný z čistých produktů…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BRIGHT ALOE VERA - TOOTHGEL - ZUBNÍ PASTA - ÚŽASNÁ

248 Kč
  • Popis zboží
Forever Bright Sparkling Aloe Vera Toothgel.
Bright je značka jednoho z nejúčinnějších prostředků na čištění zubů na dnešním trhu. Forever Bright je jedinečný zubní gel založený na bázi aloe vera, určený pro celou rodinu. Je namíchaný z čistých produktů nejvyšší kvality. Tato jedinečná formule obsahuje jako základní složku stabilizovaný aloe vera gel. Do něho je přidaný včelí propolis. Tato kombinace nejen¬že má dobré antibakteriální vlastnosti k zame¬zení tvorby zubního povlaku a zachování sv쬞ího dechu, ale navíc díky svým protizánětli¬vým vlastnostem velmi dobře působí na dásně a jemnou sliznici ústní dutiny. Je zvlášť vhod¬ný při krvácení dásní a tvorbě ústních vříd¬ků. Když je čištění kartáčkem příliš bolesti¬vé, je možné zubní gel aplikovat přímo.
Optimální obsah aloe vera gelu potřebný na účinné čistění byl stanoven po dlouhodobých testech na přední vysoké škole zubního lékařství v USA. Dalším podkladem pro definitivní návrh složení byly posudky, získané od mnoha lékařů a dentistů. Konečným výsledkem je zubní gel, jehož čisticí schopnost je neporovnatelná s jinými výrobky a jehož abrazivita je tak nízká, že byl nezávislou dentální laboratoří vyhlášen za leštící gel! Pro formu zubního gelu se firma rozhodla na podkladě výsledků průzkumu trhu, který prokázal, že zákazníci mu dávají přednost před zubní pastou. Další přitažlivé vlastnosti tohoto výrobku jsou jeho čerstvý vzhled a osvěžující chuť. Po využívání jedné nebo dvou tub zubní pasty Forever Bright se většina lidí už zdráhá koupit jinou značku.

.
  • Značka

    FLP

  • Rozměry

    130 G

  • 11. 8. 2019, 23:35

  • Zobrazení

    10

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Bořek Stavitel - autodráha se zvuky - raritní
BOTY - SANDÁLY - KRÁSNÉ VEL. 39
PŘEBALOVACÍ PULT - KOMFORTNÍ - S VANIČKOU
Bořek Stavitel - autodráha se zvuky - raritní
PŘEBALOVACÍ PULT - KOMFORTNÍ - S VANIČKOU

Kategorie