Zobrazit přihlášovací formulář

Sylvanian Families Město - delikátní restaurace

Administrace

Sylvanian Families Město - delikátní restaurace

999 Kč 1 250 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Sylvanian Families Město - delikátní restaurace 6018 Delikátní restaurace podává to nejlepší jídlo ve městě. Nastavte zábradlí, uličku, schodiště a markýzy, jak chcete, abyste si vytvořili vlastní restauraci. Sada obsahuje vše, co potřebujete k…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sylvanian Families Město - delikátní restaurace

999 Kč
  • Popis zboží
Sylvanian Families Město - delikátní restaurace 6018

Delikátní restaurace podává to nejlepší jídlo ve městě. Nastavte zábradlí, uličku, schodiště a markýzy, jak chcete, abyste si vytvořili vlastní restauraci. Sada obsahuje vše, co potřebujete k restauraci: kuchyňská linka, kuchyňské nádobí, stůl a židle, vozík, jídelní sadu a dokonce i šéfkuchařský obleček.

Nádherný třípatrový dort je ideální pro párty
Můžete si vytvořit vlastní městskou část a kombinováním tohoto produktu s dalšími budovami v městské řadě, jako je Velký obchodní dům, Návrhářské studio nebo Zmrzlinárna.

Můžete také přizpůsobit svou budovu tak, že vyměníte okna, zábradlí a markýzy, které jsou součástí budovy (všechny jsou prodávány samostatně).

Sada obsahuje: S) x3, markýza (L), kuchyňský sporák, kuchyňská linka, stojan, (2 x), skleničky 2×,předkrm x2, polévka x2, hlavní mísa x2, nůž x2, vidlička (S) x2, vidlička ( L) x2, polévková lžíce x2, lžíce x2, podšálek x2, šálek x2, kuchařská čepice, obleček šéfkuchaře (celkem 54 kusů).

Sada neobsahuje figurky.
Vhodné pro děti od 3 let.

Na stránkách Sylvanian Families se seznámíte s postavičkami a prostředím, zahrajete si hru nebo stáhnete tapetu do domečku.
Postavičky Sylvanian Families byly vytvořeny v Japonsku v roce 1985 a okamžitě se staly hitem. Od té doby byly úspěšně distribuovány po celém světě. Na základě těchto postaviček byla vytvořena řada videoher, animovaných pohádek.
  • 7. 7. 2023, 22:33

  • Zobrazení

    428

  • Oblíbené

    0

Kategorie