Zobrazit přihlášovací formulář

Letní kočičkový 5-ti dílný komplet NEXT

Administrace

Letní kočičkový 5-ti dílný komplet NEXT

1 689 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 104 Kč
Nádherný letní komplet s kočičkou. Tričko, nové pláťáky, nové rifle, háčkovaný klobouček a riflový klobouk. Vše NEXT, jen háčkovaný klobouček je ruční práce. Vše značená velikost 6-9m, nositelné déle. Riflový klobouk 6-12m. Vše kupované nové. Nádherný…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Letní kočičkový 5-ti dílný komplet NEXT

1 689 Kč
  • Popis zboží
Nádherný letní komplet s kočičkou. Tričko, nové pláťáky, nové rifle, háčkovaný klobouček a riflový klobouk. Vše NEXT, jen háčkovaný klobouček je ruční práce. Vše značená velikost 6-9m, nositelné déle. Riflový klobouk 6-12m. Vše kupované nové. Nádherný komplet pro holčičku na léto.

1. Žluté kočičkové tričko
Nádherné letní tričko - top s kočičkou. (Yellow Cat T-Shirt) Dole nádherný balvněný kanýrek. Aplikace kočičky je nádherná, z několika druhů látek a výšivek. Nošené krátce, bez vad, vynikající stav, jako nové.

2. Béžové kytičkové chinos pláťáky
Nádherné béžové letní pláťáky z kočičkové kolekce. (Stone Embellished Chinos) V pase regulace. V pase zapínání na knoflíky a punt na knoflíky. Nádherně zdobené látkovými aplikacemi kytiček. Ohrn je ozdoba a je napevno. Vepředu kapsičky, zadní kapsy jsou jen ozdoba (falešné). Nenošené (dcera nestihla unosit), pouze 1x oprané.

3. Žluto-bílá háčkovaná kočičková čepička
Nádherná háčkovaná kočičková čepička - klobouček. Děláno na zakázku ke kočičkovému kompletu. Vzítý párkrát, nepraný, vynikající stav, jako nový.

4. Riflový kočičkový klobouk 6-12m
Nádherný klobouk se širokou krempou. Měkká riflovina, vrchní část je podšitá žlutou látkou. Značená velikost 6-12m, obvod 48 cm. Klobouk je kupovaný nový, nošený krátce, vynikající stav.

5. NOVÉ Kočičkové roll-up rifle
Velmi pěkné kočičkové rifle. V pase regulace. Zapínání v pase na knoflík. Jsou to roll-upky, lze z nich v létě udělat 7/8. Na kolenou kočičkové aplikace. Velmi měkká příjemná "letní" světlá riflovina. Nové s cedulkou. Nestihli jsme unosit.
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    74

  • Rozměry

    1. Tričko: délka 32 cm, šířka průramky 26 cm. 2. Béžové pláťáky: délka 38 cm, pas šířka 20 cm (regulace) 3. Háčkovaná čepička: Výška 17 cm, šířka v 23 cm, obvod cca 50 cm 4. Riflový klibouk: naměřen obvod do cca max. 49 cm. 5. Rifle: délka 39 cm,pas š

  • 31. 7. 2022, 20:41

  • Zobrazení

    596

  • Oblíbené

    0

Kategorie