Zobrazit přihlášovací formulář

Chloe Nomade edp 75ml NOVINKA

Administrace

Chloe Nomade edp 75ml NOVINKA

1 399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 18. 10.
Doprava: od 80 Kč
Květinová chypre vůně pro ženy uvedena na trh v roce 2018 svěží a ženská Zcela nový pilíř značky Chloé. Charakteristický dubový mech, osvětlený mirabelkovým likérem a jasnou frézií. Francouzská módní značka Chloé je synonymem pro romantické…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Chloe Nomade edp 75ml NOVINKA

1 399 Kč
  • Popis zboží
Květinová chypre vůně pro ženy uvedena na trh v roce 2018 svěží a ženská

Zcela nový pilíř značky Chloé.

Charakteristický dubový mech, osvětlený mirabelkovým likérem a jasnou frézií.

Francouzská módní značka Chloé je synonymem pro romantické modely, které reprezentují také původní vůně v plisovaných flakonech ovázaných mašlemi. Nomade je novou interpretací ženskosti, kombinací síly a jemnosti, svobody a lásky pro objevování světa ve všech jeho podobách. Vůně jako stvořená pro nezávislou ženu byla uvedena na trh v roce 2018.

Nomade je parfémová voda zacílená na dobrodružné ženy ve věku 20-40 let, je oslavou jejich svobody, spojení se světem a jejich spontánnosti.

Bohémská, nespoutaná, dobrodružná a nezapomenutelná – taková je parfémovaná voda Chloé Nomade. Vydejte se i vy na tajemnou cestu, na níž objevíte dosud neprozkoumané obzory.

Tato vůně odkazuje k pocitu volnosti a potřeby utéct. Načrtává podobu ženy, jejíž osud se ukrývá v nekonečných dálkách s otevřenými horizonty. V této vůní najdete svěží pohled i nové perspektivy.

Směs něhy a síly. Fasety této působivé květinové chyprové vůně se nesou vzduchem jako vánek svobody. Intenzivní minerální ráz větvičníku se halí do neodolatelných nasládlých tonů mirabelky. Z této svěží kompozice výrazně vystupuje jasný květinový motiv zastoupený frézií.

Novy tester vcetne víčka a krabicky.
  • 11. 10. 2018, 17:48

  • Zobrazení

    21

  • Oblíbené

    1

Kategorie