Zobrazit přihlášovací formulář

Bílé povlečení pro teenagera: TYGR

Administrace

Bílé povlečení pro teenagera: TYGR

499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 9 uživatelů
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 79 Kč
... nápadné, velmi příjemné povlečení, které je vyrobeno z bavlny a lyocelu – jemných a přírodních materiálů, které jsou hebké na dotek. Testy prokázaly, že výrobek neobsahuje žádné ftaláty, ani jiné chemické látky, které by mohly ohrozit zdraví vašeho…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Bílé povlečení pro teenagera: TYGR

499 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... nápadné, velmi příjemné povlečení, které je vyrobeno z bavlny a lyocelu – jemných a přírodních materiálů, které jsou hebké na dotek. Testy prokázaly, že výrobek neobsahuje žádné ftaláty, ani jiné chemické látky, které by mohly ohrozit zdraví vašeho dítěte. Vaše dítě bude mít v noci na spaní příjemnou teplotu, protože lyocell pohlcuje a odvádí od jeho pokožky vlhkost. Látka je hustě tkaná, díky tomu je ložní prádlo obzvláště odolné. Snadná údržba; lze prát při vysoké teplotě (60 °C). Nové, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !
...........................................

Návod na údržbu
Perte v pračce na 60 °C v režimu běžného praní. Před praním zapněte zip. Nebělit. Sušte v sušičce při běžné teplotě (max. 80 °C). Žehlení na teplotu max. 200 °C. Nečistit chemicky. Srážlivost 4 %.

...........................................

Rozměry výrobku:
Délka povlaku přikrývky: 200 cm. Šířka povlaku přikrývky: 150 cm. Délka povlaku na polštář: 50 cm. Šířka povlaku na polštář: 60 cm.

...........................................

Materiál:
50% bavlna, 50% lyocell

.........................................
  • 29. 6. 2021, 11:07

  • Zobrazení

    422

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie