Zobrazit přihlášovací formulář

Černé chlapecké plavky Adidas Infinitex s kapsou

Administrace

Černé chlapecké plavky Adidas Infinitex s kapsou

269 Kč 749 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Uvedená velikost S , UK 28 , D 3, výška 24cm, boční délka 14cm, pas 35-45cm, s technologií Infinitex - ochrana proti chloru a kapsičkou na zip , barva černá, na fotu osvícené bleskem.. Plavky Adidas s technologií INFINITEX jsou opatřeny jedinečnou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Černé chlapecké plavky Adidas Infinitex s kapsou

269 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Uvedená velikost S , UK 28 , D 3, výška 24cm, boční délka 14cm, pas 35-45cm, s technologií Infinitex - ochrana proti chloru a kapsičkou na zip , barva černá, na fotu osvícené bleskem..
Plavky Adidas s technologií INFINITEX jsou opatřeny jedinečnou technologií, která ochrání vlákna vašich plavek před nežádoucími účinky chlóru. Voda vnitřních i venkovních bazénů obsahuje chlór, který může vlákna plavek trvale poškodit, plavky tak ztrácejí potřebnou elasticitu i tvar. Plavky adidas s technologií INFINITEX umožní i delší pobyt ve chlorové vodě bez hrozby poškození, čímž poskytuje plavkám delší životnost. V plaveckých bazénech si nyní můžete užívat relaxace i sportu mnohem déle.
  • 7. 5. 2024, 0:32

  • Zobrazení

    614

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Krásná unisex juniorská čepice / kšiltovka ADIDAS
!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Krásný lehký černobílý klobouk

Kategorie