Zobrazit přihlášovací formulář

*NOVÉ* Žabky značky Pikolinos

Administrace

*NOVÉ* Žabky značky Pikolinos

490 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Zcela nové, bohužel jsou mi velké, jinak bych je neprodávala. Původní cena 1890,- Kč, já koupila ve slevě za 1290,- Kč, nyní 490,- Kč. Kvalitní letní žabky značky Pikolinos. Pohodlně profilovaný svršek z přírodní kůže - lícová. Stélka z kůže. Podešev…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

*NOVÉ* Žabky značky Pikolinos

490 Kč
  • Popis zboží
Zcela nové, bohužel jsou mi velké, jinak bych je neprodávala. Původní cena 1890,- Kč, já koupila ve slevě za 1290,- Kč, nyní 490,- Kč.

Kvalitní letní žabky značky Pikolinos. Pohodlně profilovaný svršek z přírodní kůže - lícová. Stélka z kůže. Podešev vyrobena z kvalitního syntetického materiál. Pohodlné, měkkoučké, vhodné pro každodenní použití. Krásné barevné provedení.
Španělská obuv a kabelky Pikolinos jsou v současné době synonymem kvality a jedinečné identity, kterou se může pyšnit málokterý výrobce obuvi.

Španělská značka Pikolinos je v současné době považována za přední evropskou obuvnickou společnost. Je součástí Grupo Pikolinos, vyrábějící především obuv a módní doplňky.

Firma Pikolinos byla založena v roce 1984 jejím předsedou Juan Perán Ramosem. Hlavní důraz při vzniku všech výrobků je vždy kladen na design, kvalitu a originalitu výrobků.

V roce 1989 se Pikolinos poprvé pokusil o export zboží. Jako první byla vybrána Francie a po počátečním úspěchu se export této luxusní stylové obuvi stal hlavním cílem. Pikolinos v současné době věnuje 80% své produkce na export. Mezi cílové země patří zejména Spojené státy, Francie, Německo, Itálie a Rusko. Pikolinos je zastoupen v 60 zemích, má více než 17 oficiálních obchodů (ve Španělsku) a více než 8000 prodejních místech po celém světě.
  • Značka

    PIKOLINOS

  • Velikost

    41

  • Rozměry

    Celá vnitřní stélka max 27 cm, doporučuji na nohu 26 cm + 0,3 mm:o)

  • 18. 7. 2021, 8:56

  • Zobrazení

    137

  • Oblíbené

    0

Kategorie