Zobrazit přihlášovací formulář

Eleaf iStick 100W GRIP

Administrace

Eleaf iStick 100W GRIP

499 Kč 699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 90 Kč
iSmoka Eleaf iStick 100W včerném provedení totiž nabízí neskutečný výkon až 0,1kW! Takto vysoký výkon Vám umožní používat extrémně nízké odpory žhavících hlav, což ocení především DIY nadšenci a příslušníci cloud-chasing komunity. K tomu, aby mohl tento…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 10. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Eleaf iStick 100W GRIP

499 Kč
  • Popis zboží
iSmoka Eleaf iStick 100W včerném provedení totiž nabízí neskutečný výkon až 0,1kW! Takto vysoký výkon Vám umožní používat extrémně nízké odpory žhavících hlav, což ocení především DIY nadšenci a příslušníci cloud-chasing komunity. K tomu, aby mohl tento iStick podávat kvalitní výkon, využívá pro svou funkci dvě baterie typu 18650. Díky tomu můžete mít kapacitu baterie až 7000mAh. O nabíjení tohoto iSticku se tedy budete starat pouze jednou za několik dní.

Ovládání iStick 100W je již tradičně jednoduché. Původní šipky byly nahrazeny tlačítky + a – na straně tohoto gripu. Výkon lze nastavit v rozpětí 5W-100W v jednotlivých krocích. Na boční straně také naleznete kvalitně zpracovaný a přehledný displej, který Vás bude informovat mimo jiné o nastaveném napětí a výkonu, odporu žhavící hlavy a zbývající kapacitě baterie. Díky zaobleným hranám se iStick 100W příjemně drží.

Mezi další výhody patří magnetické uchycení krytu baterií. Pro demontáž baterií nepotřebujete žádné nářadí. Stačí pouze sundat panel, vyměnit baterii a zaklapnout zpět.

O kompatibilitu s Vaším oblíbeným clearomizérem se postará závit typ 510. U gripu této úrovně je samozřejmě odpružen. Toto řešení poskytuje dokonalý kontakt gripu s clearomizérem. Pro potřeby chlazení byl iStick 100W vybaven ventilačními průduchy v horní straně.

O nabíjení se stará micro USB konektor na spodní části gripu. Nabíjecí adaptér ani micro USB kabel nejsou součástí dodávky a musí se dokoupit samostatně. Doporučujeme používat adaptéry s proudem 1A. Pokud jde o baterie, doporučujeme aSpire ICR s kapacitou 1800mAh a vybíjecím proudem 40A.

Výrobce doporučuje jako vhodný clearomizér iJust 2, který jako jeden z mála zvládne obrovský výkon gripu iStick 100W. Pouze s tímto clearomizérem si můžete užít opravdu silný zá
  • 24. 11. 2018, 16:01

  • Zobrazení

    28

  • Oblíbené

    0

Kategorie