Zobrazit přihlášovací formulář

Tenisky + 2x papučky BEFADO

Administrace

Tenisky + 2x papučky BEFADO

130 Kč 150 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 104 Kč
1. Růžové kárované tenisky na suchý zip BEFADO Krásné růžové kárované látkové tenisky. Růžová s efektní lurexovou nitkou. Na 2 suché zipy. Pevná pata, bílá ohebná podrážka a špička. Zelené tkaničky. Certifikované. Vhodné na na ven, do školky i na doma…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tenisky + 2x papučky BEFADO

130 Kč
  • Popis zboží
1. Růžové kárované tenisky na suchý zip BEFADO
Krásné růžové kárované látkové tenisky. Růžová s efektní lurexovou nitkou. Na 2 suché zipy. Pevná pata, bílá ohebná podrážka a špička. Zelené tkaničky. Certifikované. Vhodné na na ven, do školky i na doma jako papučky. Značená velikost 22, jsou mírně větší. Botičky jsou nošené, stále v dobrém stavu, lehce ušpiněné podrážky. Kvalitní praktické tenisky pro malou holčičku, možno i jako papučky.
150 Kč sleva na 130 Kč

2. Šedo-růžové otevřené papučky s růžemi BEFADO
Nádherné šedé růžičkové bačkůrky / papučky s výšivkou kytiček. S otevřenou špičkou. Protizkluzová podrážka. Speciálně vyztužená pata, nízký klínovitý podpatek, odpovídají veškerým nárokům kladeným na zdravé a pohodlné obutí. Zapínání na kovovou přezku, certifikované. Vhodné na doma, do školky i na ven. Značená velikost 22, jsou mírně větší. Botičky jsou kupované nové, téměř nenošené, jako nové. Neokopané, nesešlapané, vzíté jen párkrát (dcera neunosila). Kvalitní praktické a parádní papučky pro holčičku.
(Mám tytéž papučky i ve vel. 23)
220 Kč sleva na 200 Kč

3. Kárované otevřené papučky s holčičkou BEFADO
Nádherné kárované bačkůrky / papučky s holčičkou a kamínky. S otevřenou špičkou. Vnitřek růžový, u výšivky holčičky zdobeno 3 kamínky. Protizkluzová podrážka. Speciálně vyztužená pata, nízký klínovitý podpatek, odpovídají veškerým nárokům kladeným na zdravé a pohodlné obutí. Zapínání na kovovou přezku, certifikované. Vhodné na doma, do školky i na ven. Značená velikost 22, jsou mírně větší. Botičky jsou kupované nové, téměř nenošené, jako nové. Neokopané, nesešlapané, vzíté jen párkrát. Kvalitní praktické a parádní papučky pro holčičku.
200 Kč sleva na 180 Kč
  • Značka

    BEFADO

  • Velikost

    22

  • Rozměry

    1. Kárované tenisky: vnitřní stélka 14 cm. 2. Šedé s růžemi: vnitřní stélka max. 14.5 cm. 3. Kárované s holčičkou: vnitřní stélka max. 14.2 cm.

  • 16. 4. 2023, 15:44

  • Zobrazení

    433

  • Oblíbené

    0

Kategorie