Zobrazit přihlášovací formulář

Nutrend CARNITIN ACTIVITY DRINK 750ml

Administrace

Nutrend CARNITIN ACTIVITY DRINK 750ml

39 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doplňujte tekutiny a energii při sportu a podpořte své snažení snížit vaši hmotnost. Vyzkoušejte jedinečný nápoj CARNITIN ACTIVITY DRINK, který vám pomůže dosáhnout vašeho cíle. Jdete cvičit v pozdních odpoledních hodinách nebo jste citliví na kofein?…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nutrend CARNITIN ACTIVITY DRINK 750ml

39 Kč
  • Popis zboží
Doplňujte tekutiny a energii při sportu a podpořte své snažení snížit vaši hmotnost. Vyzkoušejte jedinečný nápoj CARNITIN ACTIVITY DRINK, který vám pomůže dosáhnout vašeho cíle.

Jdete cvičit v pozdních odpoledních hodinách nebo jste citliví na kofein? Volte bezkofeinovou variantu drinku. Kofein je nahrazen vitaminem B3, který podporuje energetický metabolismus a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Doporučené dávkování:

1 láhev Carnitin drinku denně.
Pro podporu fyzického výkonu začněte užívat 20 – 30 minut před výkonem, dávkujte i během výkonu.

Použití: Po otevření výrobek spotřebujte do 24 hodin. Případný sediment není na závadu výrobku.

Určeno pro zvláštní výživu. Není určeno pro děti, mladistvé, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Složení: voda, stabilizátor polydextróza, regulátor kyselosti kyselina jablečná, L-karnitin, taurin, aroma, konzervanty (sorban draselný, benzoan sodný), sladidla (acesulfam K, sukralóza), vitamín B3 (nikotinamid).
  • 29. 10. 2018, 11:43

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    0

Kategorie