Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská postel + úložný prostor, zábrana a matrace

Administrace

Dětská postel + úložný prostor, zábrana a matrace

2 790 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 300 Kč
Postel 160x70cm, s úložným prostorem a zábranou proti spadnutí dítěte s postele, zdarma k ní matrace z kokosovým vláknem a prostěradlo. Postel je jako nová, viz fotografie, rohy nejsou nijak okopané, ani zničené, kupovaná nová. Cena postele včetně matrace…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 12. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská postel + úložný prostor, zábrana a matrace

2 790 Kč
  • Popis zboží
Postel 160x70cm, s úložným prostorem a zábranou proti spadnutí dítěte s postele, zdarma k ní matrace z kokosovým vláknem a prostěradlo. Postel je jako nová, viz fotografie, rohy nejsou nijak okopané, ani zničené, kupovaná nová. Cena postele včetně matrace, úložného šuplíku a zábrany stála 6259,-.

Krásna dětská postel Racer s auty. Použité tiskařské barvy jsou ekologické a navíc zajištěné laminátovým profilem tak, aby nedocházelo k vyblednutí a opotřebení barev.
Okraje postele jsou vybaveny speciálním ráfkem bez ostrých hran, který překrývá desku. Zábrany chrání dítě před pádem z postele během spánku.
Vysoce kvalitní zpracování a kvalita použitých materiálů umožňuje ,že každá dětská postel je kvalitní, robustní a velmi odolná. Rošt pod matraci je vyroben z lišt, které mají tloušťku 2 cm. Úložný prostor je na kolečkách.
Nosnost dětské postýlky je do 150 kg a proto se může rodič bez problému posadit nebo ulehnout ke svému dítěti bez strachu, že bude postýlka poškozena.

Preferuji osobní odběr ve Zlíně, ale můžu i zaslat přes DPD.
  • Rozměry

    celkové rozměry postele: 164x77cm, rozměry šuplíku: 157x52x17cm, matrace 160x70cm

  • 29. 4. 2020, 14:29

  • Zobrazení

    41

  • Oblíbené

    0

Kategorie