Zobrazit přihlášovací formulář

Letní komplet pro kluky, kraťasy i pro holky

Administrace

Letní komplet pro kluky, kraťasy i pro holky

55 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Komplet za 80 Kč. Prodám i jednotlivě. Triko (nátělník) je bez jediné vady. Bez fleků, dírek či žmolků. Na jednom ramínku jsou cvočky pro snadnější oblékání přes hlavu. Cvočky drží, nejsou oprýskané ani rezavé. Obrázek neporušený, nepopraskaný. Vel.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Letní komplet pro kluky, kraťasy i pro holky

55 Kč
  • Popis zboží
Komplet za 80 Kč. Prodám i jednotlivě.

Triko (nátělník) je bez jediné vady. Bez fleků, dírek či žmolků. Na jednom ramínku jsou cvočky pro snadnější oblékání přes hlavu. Cvočky drží, nejsou oprýskané ani rezavé. Obrázek neporušený, nepopraskaný. Vel. uvedena 86, myslím, že odpovídá. Zn. DOPODOPO. Rozměry: délka 34,5 cm, šířka pod průramky 29,5 cm. Cena 35 Kč.

Krásné a velmi hezky padnoucí kraťasy ze 100 % bavlny. Zn. LITTLE GIRL STOR, kupované v Chiccu. Nenašla jsem žádnou vadu. Určitě ještě nadělají spoustu parády. Vel. uvedena 12-18 měsíců (86), ale syn je nosil ještě ve 2,5 letech a to je ho docela kus. :-) Vydržely nám tedy na dvě letní sezóny. Délka 30,5 cm, vnitřní délka nohavic 12,5 cm, šířka v pase v klidu 23,5 cm. Pas je po celém zadním díle na regulační gumu. Cena 55 Kč.

Nakoukněte do našeho albíčka. Stále vkládáme další oblečky a jiné věcičky pro vaše dětičky. Společné poštovné je samozřejmostí.
  • 21. 8. 2020, 21:55

  • Zobrazení

    10

  • Oblíbené

    0

Kategorie