Zobrazit přihlášovací formulář

BTOYS Kostky Elemnosqueeze

Administrace

BTOYS Kostky Elemnosqueeze

350 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Doprava: od 80 Kč
Sada 26 kusů kostek, na každé straně je jiný obrázek. Krásné a zároveň ekologické barvy, pro kluky i holky. Různé tvary, stříšky, sloupy, lze postavit všechno možné, i domeček pro panenky, supervěž nebo prostě cokoliv vás napadne. Kostky jsou z měkkého…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 11. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BTOYS Kostky Elemnosqueeze

350 Kč
  • Popis zboží
Sada 26 kusů kostek, na každé straně je jiný obrázek. Krásné a zároveň ekologické barvy, pro kluky i holky. Různé tvary, stříšky, sloupy, lze postavit všechno možné, i domeček pro panenky, supervěž nebo prostě cokoliv vás napadne. Kostky jsou z měkkého materiálu a pískají, jsou mačkací, vyfukují vzduch. Krásně drží tvar i jedna na druhé, lze z nich postavit opravdu vysokou věž i z nepřesně naskládaných kostiček, určitě líp než z klasických dřevěných kostek. Děti si s kostkami mohou házet, stavět z nich, učit se písmenka a názvy zvířátek a tak rozvíjet svoji fantazii, zručnost a své znalosti.

Při focení jsem si všimla, že má jeden dílek dvě díry ( je to znát při zmáčknutí) a jeden dílek je tochu umazaný od fixy. Vše zohledněno v ceně. Kostičky nejsou okousané. :-) PC: 600Kč.
  • Značka

    BTOYS

  • Velikost

    68

  • 12. 7. 2018, 14:31

  • Zobrazení

    183

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Sportovní boty Superfit
Celoroční boty Superfit

Kategorie