Zobrazit přihlášovací formulář

4x letní šaty NOLITA POCKET, NEXT

Administrace

4x letní šaty NOLITA POCKET, NEXT

560 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Prodej jednotlivě. 1. Růžové letní šaty s volánem NOLITA POCKET Luxusní letní růžové šatičky. Vzdušné lehoučké plátýnko. Jsou krásně princeznovské, točivé. Motýlkové rukávy. Zapínání v boku na zip. Značená velikost 4, jsou rozhodně menší (přes objem…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

4x letní šaty NOLITA POCKET, NEXT

560 Kč
  • Popis zboží
Prodej jednotlivě.

1. Růžové letní šaty s volánem NOLITA POCKET
Luxusní letní růžové šatičky. Vzdušné lehoučké plátýnko. Jsou krásně princeznovské, točivé. Motýlkové rukávy. Zapínání v boku na zip. Značená velikost 4, jsou rozhodně menší (přes objem hrudníku), proto výjimečně přeřazuji. Vhodné spíš pro útlou holčičku. Nošené, vynikající stav, zcela bez vad. Nádherné jedinečné šatičky pro malou princeznu.
757 Kč

2. Luxusní lehoučké letní šaty NOLITA POCKET
Unikátní lehoučké letní šaty na ramínka. Dole cípaté, zapínání v boku na zip. Šaty jsou z lehoučké látky, střídají se různé druhy. Šaty jsou podšité, černá podšívka z pružného velmi příjemného materiálu. Na PD výšivka motýlka. Značená velikost 2. Nošené, šetřené, vynikající stav. Nepřehlédnutelné.
560 Kč

3. NOVÉ Modré letní šaty s aplikacem v Nolita stylu zn. NEXT
Nádherné jasně modré letní šaty zn. NEXT. Na živůtku našité háčkované aplikace kytiček a látkový 3D motýlek ve stylu Nolita Pocket. Šaty jsou z lehoučkého velmi zajímavého nádherného materiálu, ve dvou různých pruzích. Jsou podšité tenkou modrou bavlněnou podšívkou. Červené prošití, dole kanýrek. Vzadu je živůtek do gumy - oblékání přes hlavu. Ramínka se zapínají do kříže vzadu na knoflík. Značená velikost 1.5-2 roky. Kupované nové, nenošené, pouze oprané (dcera nestihla unosit). Nádherné, jedny z nejkrásnějších letních šatiček co jsme měli.
499 Kč

4. NOVÉ Letní šatičky s flitry NEXT SIGNATURE
Nádherné letní šatičky s potiskem kvítků a zdobené flitry. Luxusní SIGNATURE kolekce. Barva krémová s růžovými detaily. Podšité bavlněnou spodničkou, lem s růžového organtýnu. Vzadu zapínání na knoflíčky, zavazovací pásek. Široké, princeznovské. Značená velikost 1-1,5 roku. Kupované nové, pouze oprané.
320 Kč.
  • Značka

    NOLITA POCKET, NEXT

  • Velikost

    92

  • Rozměry

    1. Růžové NP: d.69 cm, šířka přes hrudník max. 24 cm (nepruží)2. Lehoučké NP: d.55 cm (dole při středu), k nejdelšímu cípu 71 cm, šíř.průr. 24 cm (mírně pruží).3. Modré NEXT: d 57 cm, šíř.průr.27 cm.4. Next Signature: d. 58 cm, šíř.průr.24cm

  • 16. 4. 2023, 15:46

  • Zobrazení

    388

  • Oblíbené

    0

Kategorie