Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Dalekohled Outdoor Binocular 10x25 @@@

Administrace

@@@ Dalekohled Outdoor Binocular 10x25 @@@

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Kapesní dalekohled s pouzdrem. Dalekohled nabízí to nejlepší z obou světů, kombinující moderní styl a design s tradiční kvalitou a trvanlivostí. Vícenásobná optika zaručuje vynikající přenos světla a jas, což vám pomůže vidět…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Dalekohled Outdoor Binocular 10x25 @@@

199 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Kapesní dalekohled s pouzdrem. Dalekohled nabízí to nejlepší z obou světů, kombinující moderní styl a design s tradiční kvalitou a trvanlivostí. Vícenásobná optika zaručuje vynikající přenos světla a jas, což vám pomůže vidět téměř jakýkoli cíl, ať hledáte ptáky, nebo se snažíte získat lepší pohled na fotbalové hřiště. A uživatelé budou milovat systém ostření, který drží váš předmět ostře zaostřený dotykem prstu. Obraz je jasný, zaostřovací desky zajišťují rychlou úpravu při použití jasného zaostření, protiskluzové pryžové tělo. Používá se hlavně pro turistiku, služební cesty, pozorování ptáků, venkovní kempování, prohlížení her, na koncerty atd. Denní vidění i při stmývání, ale v úplné tmě nic nevidí. Plně pokrytá optika pro zvýšení jasu.

Zvětšení 10x. Průměr objektivu 2,5 cm. Zorné pole 100m / 1000m. Oční reliéf 1,5 cm. Minimální vzdálenost zaostření 3 m. Systém ostření ve středu dalekohledu. Výklopný systém. Zavěšení na krk. Barva čoček oranžová, barva těla černá. Materiál : pryž, abs plast a sklo. Váha 200 gramů. Rozměr dalekohledu : složený 11,3 cm / 6,5 cm / 3,5 cm a rozložený 11,3 cm / 10,7 cm / 3,5 cm.

Obsah balení : binocular dalekohled 10 x 25, pouzdro látkové se zavěšením na opasek a čistící ubrousek. Vše baleno v krabici.
  • 22. 7. 2020, 21:59

  • Zobrazení

    89

  • Oblíbené

    1

Kategorie