Zobrazit přihlášovací formulář

MAXI COSI - autosedačka PEARL (9-18 kg)

Administrace

MAXI COSI - autosedačka PEARL (9-18 kg)

1 750 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 180 Kč
PRODEJ BEZ ZÁKLADNY! Krásná autosedačka po jednom dítěti, používaná, ale v moc pěkném stavu, Je vyčištěná, z nebouraného a nekuřáckého prostředí. Na svých stránkách nabízím ještě jednu autosedačku MC Pearl jen v jiné barvě. Slova výrobce: Autosedačka…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 3. 2017
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

MAXI COSI - autosedačka PEARL (9-18 kg)

1 750 Kč
  • Popis zboží
PRODEJ BEZ ZÁKLADNY! Krásná autosedačka po jednom dítěti, používaná, ale v moc pěkném stavu, Je vyčištěná, z nebouraného a nekuřáckého prostředí. Na svých stránkách nabízím ještě jednu autosedačku MC Pearl jen v jiné barvě.

Slova výrobce:
Autosedačka Maxi-Cosi Pearl je vybavena nejnovějšími technologiemi, díky kterým můžete cestovat s vaším dítětem bez starostí a hlavně bezpečně. Díky systému IsoFix budete cestovat pohodlně a bez strachu o bezpečí svého dítěte. Je určena pro děti od 9 do 18 kg (9 měsíců až cca 3,5 let). Systém boční ochrany nabízí optimální ochranu v případě bočního nárazu. Výšku opěrky hlavičky a ramenních pásů lze nastavit jedním pohybem. Unikátní systém bezpečnostních pásů.
Bezpečnostní prvky: * Autosedačka Maxi-Cosi Pearl se poutá do automobilu pomocí systému IsoFix. * Základna FamilyFix, která je ke správnému uchycení autosedačky vyžadována, poskytuje nejen světelnou, ale též zvukovou kontrolu správné instalace.
  • 10. 1. 2019, 20:15

  • Zobrazení

    11

  • Oblíbené

    0

Kategorie