Zobrazit přihlášovací formulář

Školní sada MINNIE MOUSE

Administrace

Školní sada MINNIE MOUSE

1 399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Školní batoh Disney Minnie Mouse, lehký batoh vyroben z vysoce kvalitních materiálů, má rozsáhlé ergonomické ramenní popruhy s nastavitelnou délkou, polstrované prodyšným materiálem, anatomicky tvarované a vyztužené polstrování, které pomáhá udržet…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 7. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Školní sada MINNIE MOUSE

1 399 Kč
  • Popis zboží
Školní batoh Disney Minnie Mouse, lehký batoh vyroben z vysoce kvalitních materiálů, má rozsáhlé ergonomické ramenní popruhy s nastavitelnou délkou, polstrované prodyšným materiálem, anatomicky tvarované a vyztužené polstrování, které pomáhá udržet správné držení těla dítěte. Dvě komory a velká přední kapsa, po stranách dvě kapsy s oky, partitioning systém pomáhá udržovat pořádek v batohu. Gumové držadlo pro snadné přenášení batohu, bezpečnost v silničním provozu - reflexní prvky, které jsou součástí dekorace batohu, galanterní stahováky, nepromokavý materiál - vodotěsný.
Rozměry: 38 x 29 x 11 cm
Nízká hmotnost: 610 g
Počet hlavních kapes: 2
Počet doplňkových kapes: 3 + 1 vnitřní přihrádka
Licence Disney Minnie Mouse

-Sáček na přezůvky, cvičky či tělocvik s motivem Minnie Mouse, lze nosit na ramenou či zádech, rozměry: 43 x 32 cm, materiál: 100% polyester, utahování na šňůrku, oboustranný potisk, z každé strany jiný, vhodný pro děti od 3 let.

-Dvoupatrové pouzdro s motivem Minnie Mouse obsahuje kompletní vybavení: 10 ks pastelky, 10 ks fixy, 2 HB tužky s gumou, ořezávátko, pravítko, gumu, notes 6,5 x 10 cm. Rozměry: 20.5 x 12 x 4,5 cm.
  • Rozměry

    Barva: Sada 01

  • 24. 8. 2018, 10:31

  • Zobrazení

    7

  • Oblíbené

    0

Kategorie