Zobrazit přihlášovací formulář

F-Secure Safe antivirus

Administrace

F-Secure Safe antivirus

100 Kč 300 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
NOVE, nepouzite, vyuzili jsme pouze jednu,tak tuto nabizim dale. Ochrana Software F-Secure SAFE na 6 měsíců ochrání spolehlivě až 3 zařízení. Vůbec nezáleží na tom jestli používáte platformu Windows PC, Mac, Android, iOS, and Windows Phone 8 . SAFE vám…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

F-Secure Safe antivirus

100 Kč
  • Popis zboží
NOVE, nepouzite, vyuzili jsme pouze jednu,tak tuto nabizim dale.

Ochrana Software F-Secure SAFE na 6 měsíců ochrání spolehlivě až 3 zařízení. Vůbec nezáleží na tom jestli používáte platformu Windows PC, Mac, Android, iOS, and Windows Phone 8 . SAFE vám nabídne tu správnou ochranu , kterou potřebujete a umožní vám bezpečné užívání internetu.

Je navržen tak, aby v online světě chránil bezpečnost a soukromí uživatelů. Procházení internetu, nakupování a online platby, sledování videa, poslouchání hudby, komunikace s rodinou a přáteli jsou díky používání F-Secure SAFE bezpečné. Chrání před viry, trojskými koni, spywarem, útoky hackerů a krádeží identity. S jeho pomocí procházejte internet a plaťte online bez zbytečných starostí. Mějte jistotu, že je Wi-Fi připojení vždy zabezpečené. Navíc jde o jedinou službu, která ochrání celou rodinu (až 3 různá zařízení).

Viry, trojské koně , spyware
SAFE neustále scanuje a odstraňuje hrozby , které se na vás nabalují při prozkoumávání různých zákoutí internetu. Užívejte si v klidu svoji digitální svobodu!

Internetové bankovnictví
SAFE vám pomůže ochránit vaše peníze při bankovních online transakcích

Rodičovská kontrola
Pomocí SAFE můžete nastavit různá uživatelské a bezpečnostní omezení pro používání internetu na zařízeních vašich dětí. SAFE vám také umožní lokalizovat okamžitou polohu dětí , pokud u sebe mají konkrétní zařízení .

Ukradené nebo ztracené zařízení
Pomocí portálu SAFE můžete snadno lokalizovat polohu svého zařízení na kterém je aplikace nahrána.

Snadné nastavování služeb
Na portálu SAFE si sami velmi snadno nastavíte přiřazení licencí k jednotlivým zařízením . Zde také můžete lokalizovat polohu vašeho zařízení.

Bezpečný internet pro vaše PC, Mac, sm
  • 14. 2. 2021, 9:33

  • Zobrazení

    26

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dekorativní kosmetika
Body
38
Tally Weijl

Body

Kategorie