Zobrazit přihlášovací formulář

Psaní a mazání 2-čísla

Administrace

Psaní a mazání 2-čísla

209 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Vzdělávací hra, která děti kreslením po předloze naučí správné tvary čísel, jejich poznávání a současně zdokonaluje manuální zručnost a správné držení pera. Hra trénuje počítá postřeh a logické myšlení. Texty lze opakovaně psát a mazat. Psaní a mazání -…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 9. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Psaní a mazání 2-čísla

209 Kč
  • Popis zboží
Vzdělávací hra, která děti kreslením po předloze naučí správné tvary čísel, jejich poznávání a současně zdokonaluje manuální zručnost a správné držení pera. Hra trénuje počítá postřeh a logické myšlení. Texty lze opakovaně psát a mazat. Psaní a mazání - ČÍSLA je vzdělávací hra určená dětem, které se učí číst a počítat.

Hra se skládá z 28 herních plánů na 14 tabulkách a fixu s gumou.

Polovina z herních plánů ukazuje čísla 1-14. Každé písmeno obsahuje pomocnou přerušovanou čáru, která pomáhá při kreslení jeho tvaru. Obrázky u čísel jsou výbornou pomůckou pro výuku počítání, protože jejich počet znázorňuje dané číslo. Zbývající desky obsahují jednoduché hádanky. Každý obrázek lze z tabulky setřít gumou, která je umístěna na násadce fixu. Děti mohou opravovat chyby a používat tabulky opakovaně. „Psaní a mazání – Čísla“ je výborná zábava a výuka současně.

Kreslením po předloze se dítě rychle naučí správné tvary čísel a současně zdokonaluje svou manuální zručnost.

Hračka je také dobrým tréninkem postřehu, soustředění, logického myšlení a asociací.
  • 3. 4. 2019, 12:28

  • Zobrazení

    24

  • Oblíbené

    0

Kategorie