Zobrazit přihlášovací formulář

Prodám novou knihu Moderní astrologie a Hermetika

Administrace

Prodám novou knihu Moderní astrologie a Hermetika

350 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Prodám novou knihu Moderní astrologie a Hermetika +cd originál.Cena k prodeji jen 350,-kč.Popis: 1× kniha, 1× CD, vázaná, 266 stran, 15,5 × 21,3 cm, česky Moderní astrologie a hermetika - Radixová medicína© je nový, komplexní lékařský a psychologický…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 6. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Prodám novou knihu Moderní astrologie a Hermetika

350 Kč
  • Popis zboží
Prodám novou knihu Moderní astrologie a Hermetika +cd originál.Cena k prodeji jen 350,-kč.Popis: 1× kniha, 1× CD, vázaná, 266 stran, 15,5 × 21,3 cm, česky

Moderní astrologie a hermetika - Radixová medicína© je nový, komplexní lékařský a psychologický diagnostický a terapeutický systém, který spojuje obrovský potenciál klasické medicíny, farmakologie, biochemie, lékařské genetiky a psychologie s úplně novým pohledem na skutečnost v tom nejobecnějším fyzikálním, psychologickém i filozofickém smyslu slova. Umožňuje každému člověku bez rozdílu rasy, národnosti, vzdělání nebo náboženského vyznání nastoupit cestu k trvalému fyzickému i psychickému zdraví.
První díl pojednává o vibračních polích Slunce, Luny, Merkura a Venuše a jejich návaznostech na fyziologické a patologické procesy probíhající v lidském organizmu a v lidské psychice.
V roce 2010 vydává nakladatelství RJ ART již druhé rozšířené vydání prvního dílu. To je rozšířeno o 100 stran. Autor knihu strukturálně přepracoval a přidal nejnovější poznatky této rozvíjející se nové vědy. Navíc je kniha doplněna dvěma rejstříky a novou grafikou.Kniha je nova+cd pc byla vyšší nyní prodej sleva jen 400,-kc.Pridam zdarma dalsi cd astrologie od pana Franka, knizka je osobně podepsana s venovanim od astrloga pa Franka.
  • 18. 10. 2018, 7:27

  • Zobrazení

    4

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Prodám nové dámské sáčko z.Stradivarius v.L
Prodám nové dams.lux.kalhoty z.Willam& Delvin v.38
Prodám dámskou jarní vestu z.M.Elysee v.3XL
Prodám nové podzimní košil.šaty z.Bonprix v.42
Prodám dams. novou luxusní sukni z.Orsay v.40

Kategorie