Zobrazit přihlášovací formulář

4x riflové kraťasy TOMMY HILFIGER GAP VINGINO NEXT

Administrace

4x riflové kraťasy TOMMY HILFIGER GAP VINGINO NEXT

240 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Prodej jednotlivě. 1. Riflové kraťasy TOMMY HILFIGER Nádherné riflové kraťásky TOMMY HILFIGER. V pase regulace. Zapínání na knoflík a zip. Skvěle propracované. Kapsičky vepředu i vzadu, zapnuté na knoflíček. Značená velikost 3T, ale přijdou mi menší,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

4x riflové kraťasy TOMMY HILFIGER GAP VINGINO NEXT

240 Kč
  • Popis zboží
Prodej jednotlivě.

1. Riflové kraťasy TOMMY HILFIGER
Nádherné riflové kraťásky TOMMY HILFIGER. V pase regulace. Zapínání na knoflík a zip. Skvěle propracované. Kapsičky vepředu i vzadu, zapnuté na knoflíček. Značená velikost 3T, ale přijdou mi menší, proto výjimečně přeřazuji do 92. Vhodné spíše pro útlou holčičku. Nošené, vynikající stav, bez vad. Úžasné kraťasy pro holčičku na léto.
360 Kč

2. Luxusní džínové kraťasy VINGINO
Nádherné riflové kraťasy luxusní italské značky VINGINO. V pase regulace. Zapínání na kovový druk a zip. Ozdobné žluté prošívání, na kapsičce kamínek a ozdobné druky. Středně modré, šisované, used look, na nohavicích rozparky, s nápadným štepováním, dření na kapsách. Zadní část má konce nohavic originál krabacené. Značená velikost 2, nositelné mnohem mnohem déle, štíhlá holčička unosí dlouho, dcera je oblékla tak do 5 let.. Nošené, vynikající stav. Měkkoučké, pohodlné, jedny z nejlepších co jsme měli. DOPORUČUJI !
460 Kč

3. Džínové kraťasy s kytičkami GAP
Krásné riflové kraťasy zdobené výšivkou kytiček. V pase regulace. Zapínání na kovový druk a zip. Nádherné výšivky kytiček. Ozdobný ohrn je napevno. Středně modré, šisované, dření na kapsách. Značená velikost 2, nositelné déle. Nošené, v dobrém stavu. Vhodné pro holčičku na léto, unosí se i na jaro podzim jako 3/4 ke kozačkám.
240 Kč

4. Světlé 3/4 rifličky Little Toto s beruškou NEXT
Nádherné světlounce modré riflové tříčvrťáky. Nádherná starší kolekce Little Toto. V pase regulace, zapínání v pase na knoflík. Velmi měkká příjemná džínovina. Nádherně oboustranně zdobené, háčkované a látkové nášivky. Značená velikost 1.5-2 roky, nositelné déle. Nošené, bez vad, v dobrém stavu. Přestože jde o starší kolekci, jsou stále parádní.
299 Kč
  • Značka

    VINGINO HILFIGER GAP

  • Velikost

    92

  • Rozměry

    1. TH: d.19.5 cm, pas š.22 cm (regulace), š.boky 25 cm2. Vingino: d.29.5 cm, pas š.23 cm (regulace), š.boky 29 cm3. GAP: d.32.5 cm, pas š.24 cm (regulace), š.boky 26.5 cm4. Next: d.39 cm, pas š.23 cm (regulace)

  • 13. 5. 2023, 22:37

  • Zobrazení

    224

  • Oblíbené

    0

Kategorie