Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Samočistící odstaňovač chlupů Fur Wizard @@@

Administrace

@@@ Samočistící odstaňovač chlupů Fur Wizard @@@

269 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Magnet na vlasy, chlupy a srst všeho druhů. Máte už dost zvířecích chlupů, na které narážíte na každém kroku ? Rychlé a efektivní odstranění viditelných stop po vašem domácím mazlíčkovi. Zkuste odstraňovač zvířecích chlupů Fur…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Samočistící odstaňovač chlupů Fur Wizard @@@

269 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Magnet na vlasy, chlupy a srst všeho druhů.

Máte už dost zvířecích chlupů, na které narážíte na každém kroku ? Rychlé a efektivní odstranění viditelných stop po vašem domácím mazlíčkovi. Zkuste odstraňovač zvířecích chlupů Fur Wizard, který je praktický, rychlý a účinný. Odstraňování psích nebo kočičích chloupků nebylo tak snadné a rychlé.

Extra velký kartáč použitelný z obou stran, uklidíte dvakrát větší plochu za polovinu času. Tisíce drobných štětinek zachytí vlasy, chlupy i ty nejdrobnější nečistoty všeho druhu. Hurricane Fur Wizard je ideální na všechny textílie, jako jsou oděvy, čalouněný nábytek, koberce a další. Obsahuje samočistící pouzdro opakovaně použitelné. Žádné dokupování náplní, žádné odtrhávání lepicích proužků.

Obsah balení : extra velký kartáč, samočisticí podstavec a cestovní sada Hurricane Fur Wizard. Rozměry : velký oboustranný kartáč 32 cm, podstavec pro velký kartáč 22 cm, cestovní sada kartáče 14 cm. Složení materiálu : plast a polyester. Baleno v ochranném blistru.
  • 30. 9. 2020, 21:03

  • Zobrazení

    131

  • Oblíbené

    0

Kategorie