Zobrazit přihlášovací formulář

Prodám novou knihu Věčný národ se strachy netřese

Administrace

Prodám novou knihu Věčný národ se strachy netřese

130 Kč 349 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Prodám novou knihu, vhodná i jako dárek Věčný národ se strachy netřese Šani Boianjiu roman byl nominován na prestižní cenu Women S Prize For Fiction PC byla 349,-kč nyni prodej sleva za 130,-kc.Jael, Lea a Avišag spolu vyrůstají v malém zapomenutém…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 6. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Prodám novou knihu Věčný národ se strachy netřese

130 Kč
  • Popis zboží
Prodám novou knihu, vhodná i jako dárek Věčný národ se strachy netřese Šani Boianjiu roman byl nominován na prestižní cenu Women S Prize For Fiction PC byla 349,-kč nyni prodej sleva za 130,-kc.Jael, Lea a Avišag spolu vyrůstají v malém zapomenutém izraelském městečku, chodí na střední školu, která má místo tříd karavany, a píší jedna druhé do notýsků vzkazy, aby si ulevily od nudy prostupující jejich náctiletými životy. Když musí narukovat, nepředvídatelně to promění jejich životy i přátelství, které se s vypětím sil snaží udržet. Jael cvičí elitní střelce a flirtuje s nimi, Avišag střeží hranici a pozoruje běžence, jak se vrhají na ploty z ostnatého drátu, a Lea slouží jako vojenská policistka na kontrolním stanovišti a představuje si životní příběhy lidí, které vídá den co den přecházet na druhou stranu. Klábosí o klucích a šeptají si o stále násilnějším světě, jejž tuší kdesi mimo dohled. Bez ustání cvičí a připravují se na okamžik, který možná nikdy nepřijde. Žijí v jedinečné, jakoby zhuštěné vteřině těsně předtím, než začne jít o život.

Šani Boianjiu píše s neúnavnou energií, kousavým humorem a zarputilou inteligencí. Z jejích slov vyvstává ostře nasvícená krajina skutečnosti připomínající díla nejproslulejších kronikářů války a vojenství, a zároveň odrážející onen jedinečný čas v životě mladé ženy, kdy o všem může rozhodnout jeden jediný okamžik.
  • 9. 10. 2019, 8:19

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Prodám dámské nové moderní Jeansy v.32 40/42
Prodám nové dámské moderní Jeansy v.42
Prodám nové dámské 3/4 kalhoty v 38/40 z.italy
Prodám novou dámskou moderní košili v.42/44
Prodám krásnou novou lux. košili/Halenku v.46/48
Prodám novou dams.letní sukýnku MNG v.40/42

Kategorie