Zobrazit přihlášovací formulář

Philips Avent Novorozenecká startovní sada natural

Administrace

Philips Avent Novorozenecká startovní sada natural

759 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Philips Avent Novorozenecká startovní sada natural 290-01 Dudlík ve tvaru prsu podporuje přirozené přisátí podobné jako při kojení a zjednodušuje vašemu dítěti přechody mezi kojením a krmením z lahve. Tvar okvětních lístků v dudlíku zvyšuje měkkost a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 3. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Philips Avent Novorozenecká startovní sada natural

759 Kč
  • Popis zboží
Philips Avent Novorozenecká startovní sada natural 290-01
Dudlík ve tvaru prsu podporuje přirozené přisátí podobné jako při kojení a zjednodušuje vašemu dítěti přechody mezi kojením a krmením z lahve.
Tvar okvětních lístků v dudlíku zvyšuje měkkost a pružnost, aniž by došlo k jeho stlačení. Vaše dítě bude mít při krmení větší pohodlí a bude spokojenější.
Jedinečný tvar lahve umožňuje snadné držení a uchopení v jakémkoli směru a zajišťuje tak maximální pohodlí, dokonce i pro malé ručičky dítěte.
Ortodontický a stlačitelný sosák průhledného šidítka respektuje přirozený vývoj dásní, zubů a zubního patra dítěte. Všechna naše šidítka jsou vyrobena ze silikonu bez chuti a zápachu.
Nová lahev Philips Avent Natural je kompatibilní s výrobky řady Philips Avent s výjimkou lahví Classic a držadel hrnečků. Lahve Philips Avent Natural doporučujeme používat pouze s dudlíky Philips Avent Natural.
Zvlášť tvarovaná hlava kartáče a lisovaná špička dosáhne do rohů všech typů lahví, dudlíků a vybavení pro krmení a důkladně je vyčistí.
Široké hrdlo lahve zajišťuje snadné plnění i umývání. Láhev má jen několik částí, proto se snadno a rychle sestavuje.
Nové lahve Philips Avent Natural jsou vyrobeny z materiálu neobsahujícího BPA* (z polypropylenu).
  • 19. 11. 2019, 7:01

  • Zobrazení

    4

  • Oblíbené

    0

Kategorie