Zobrazit přihlášovací formulář

Softshellová bunda 4v1, vel. S/M-L/XL

Administrace

Softshellová bunda 4v1, vel. S/M-L/XL

3 669 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
Softshellová bunda 4v1 určená pro nošení dítěte vpředu na těle i na zádech Součástí bundy jsou dvě vsadky: - těhotenská a nosící. Těhotenskou vsadku lze využít i pro nošení malého miminka. Nosící vsadka je opatřená kapuckou, která je šitá tak, aby…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 6. 2010
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Softshellová bunda 4v1, vel. S/M-L/XL

3 669 Kč
  • Popis zboží
Softshellová bunda 4v1 určená pro nošení dítěte vpředu na těle i na zádech

Součástí bundy jsou dvě vsadky: - těhotenská a nosící. Těhotenskou vsadku lze využít i pro nošení malého miminka. Nosící vsadka je opatřená kapuckou, která je šitá tak, aby vyhovovala, ať už máte dítě vepředu nebo vzadu, ať je malé či velké. Pokud kapuci zrovna nepotřebujete, podehnete ji dovnitř děťátku za zádička, čímž horní část vsadky zpevníte a tím např. zajistíte hlavičku spícímu dítěti.

Součástí bundy je i kapuce pro maminku, kterou lze úplně odepnout, je k límci připojena zipem. Zip můžete schovat pod krycím lemem. Kapuce má vpředu kšilt a po stranách všité gumičky, které drží kapuci pěkně na hlavě a ta přitom nijak nebrání ve výhledu. Vpředu ji můžete zapnout na suchý zip, abyste měla krk chráněný před větrem a deštěm.
Na krku není žádný vepínací panel pro ochranu před větrem a zimou - po dlouhém testování "za pochodu" bylo zjištěno, že krk je dostatečně chráněn dítětem samotným a jeho kapucí popř. zapnutou kapucí maminky.

Bohužel celý text se zde nevleze, celý popis bundy naleznete v našem e-shopu (včetně více detailních fotografií, uvedených rozměrů u jednotlivých velikostí...) Na vyžádání Vám mohu poslat přímý odkaz
  • 17. 5. 2021, 12:09

  • Zobrazení

    83

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Elegantní triko bílé, SKLADEM

Kategorie