Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Chladící ručník Ice Towel, tyrkysový @@@

Administrace

@@@ Chladící ručník Ice Towel, tyrkysový @@@

75 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : TYRKYSOVÁ !!! Chladicí ručník, skvělý na léto, při sportu, při velké fyzické zátěži, při únavě. Ručník lze používat na hřišti, při práci venku, v autě, na pláži nebo v pohodlí domova. Prodloužíte si trénink, zpříjemněte práci,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Chladící ručník Ice Towel, tyrkysový @@@

75 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : TYRKYSOVÁ !!! Chladicí ručník, skvělý na léto, při sportu, při velké fyzické zátěži, při únavě. Ručník lze používat na hřišti, při práci venku, v autě, na pláži nebo v pohodlí domova. Prodloužíte si trénink, zpříjemněte práci, ulevte si ochlazením. S chladícím ručníkem se budete cítit lépe během pár sekund. Okamžitá úleva během horkých dnů. Chladivý ručník je revoluční novinkou a velkým pomocníkem pro každého amatérského i profesionálního sportovce, který chce prodloužit svůj trénink. Vhodný je také pro seniory, těhotné, osoby se srdečnými potíží, kutilům, zahradníkům, ale i pro domácí mazlíčky. Ručník vás zchladí během pár sekund a pomůže vám dosáhnout tréninkových cílů rychleji a bezpečněji. Chladicího efektu se nedosahuje chemickou reakcí, ale pouze technologickým zpracováním textilních vláken. Stačí jen trochu vody. Ručník se velmi snadno používá, stačí ho namočit a lehce vymačkat přebytečnou vodu. Ručník se začne ihned ochlazovat a poskytne vám osvěžující pocit, který potrvá hodiny. Chladivý ručník si můžete umístit na čelo, krk, paže nebo si jej omotejte kolem hlavy a zakryjte zátylek. Nebude vám horko a zůstanete chránění. Namočený ručník vydrží chladit přibližně 2 až 4 hodiny. Když látka přestane chladit, stačí ji pouze znovu namočit a vymačkat přebytečnou vodu. A opět si můžete dopřávat báječný chladivý efekt bez namočení prádla. Chladivý ručník dokonale ochladí, snižuje tepelný stres a bojuje s únavou. Inovativní technologie, kterou si zamilujete, jedinečný chladivý materiál, který neobsahuje žádné chemikálie, nenamáčí okolní oblečení. Rozměr : 87 cm na 29 cm. Materiál : polyester, bavlna. Baleno v krabici.
  • Rozměry

    Při prvním rozbalení ručník vyjměte z obalu, ještě složený jej nejprve ponořte do vody na několik minut, aby se celý nasákl vodou. Pak z něj lehce vymačkejte přebytečnou vodu. Nikdy jej intenzivně neždímejte kroucením. Důkladně protřepejte a rozložte jej.

  • 19. 10. 2020, 21:07

  • Zobrazení

    77

  • Oblíbené

    0

Kategorie