Zobrazit přihlášovací formulář

Softshellová bundička / softshellová mikina

Administrace

Softshellová bundička / softshellová mikina

520 Kč 610 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
rub fleec 2barevná- černá + fialová mikinka/bundička s kapucí, zapínání na zip, na předním díle 2 kapsy, kapuce, a dolní kraj mírně staženy lemovací pruženkou ,rukávy zakončeny nápletem. Černé prošití. Za krkem poutko na pověšení. Zadní díl je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 31. 3. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Softshellová bundička / softshellová mikina

520 Kč
  • Popis zboží
rub fleec

2barevná- černá + fialová

mikinka/bundička s kapucí, zapínání na zip, na předním díle 2 kapsy, kapuce, a dolní kraj mírně staženy lemovací pruženkou ,rukávy zakončeny nápletem. Černé prošití. Za krkem poutko na pověšení. Zadní díl je uprostřed o 2cm delší než přední díl (chrání více záda) a tvarován do obloučku. S množstvím reflexních prvků. Reflexní prvky na kapuci a PD kočička, na rukávech a ZD je všitý reflexní výpustek.

Materiál:
Vnitřní část softshell materiálu tvoří příjemná fleecová vrstva (fleece) uchovávající teplo a efektivně transportující vlhkost ven.
Vnější vrstva softshellu je odolná vůči mechanickým poškozením, elastická a snadno se čistí.Tato kombinace zajišťuje, že softshell oblečení je větruvzdorné a do značné míry voděodolné.Zároveň je prodyšné, čili odvádí vlhkost vyprodukovanou lidským tělem.
Vodní sloupec: 30 000 mm
Prodyšnost: 15 000 g / m2 / 24 hod.
Splňuje požadavky pro děti do 3 let.




Míry:
vel.92 - délka: 40,5cm (měřeno středem ZD, ten je o 2cm delší než přední a do obloučku), šířka: 2x 33cm (měřeno pod průramkem), rukáv: 7,5cm rameno + 34cm rukáv

Tolerance +/- 1cm
  • Značka

    M.D.

  • Velikost

    92

  • 26. 2. 2019, 20:22

  • Zobrazení

    15

  • Oblíbené

    0

Kategorie