Zobrazit přihlášovací formulář

@@@Zastřihovač na chloupky Sensitive Precision@@@

Administrace

@@@Zastřihovač na chloupky Sensitive Precision@@@

185 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Pinzeta s příslušenstvím k odstranění chloupků. S jednorychlostním bateriovým zastřihovačem Sensitive Precision snadno dosáhnete vzhledu, jakého jste si vždy přáli. Dokáže rychle a jemně zkracovat a tvarovat ochlupení na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@Zastřihovač na chloupky Sensitive Precision@@@

185 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Pinzeta s příslušenstvím k odstranění chloupků.

S jednorychlostním bateriovým zastřihovačem Sensitive Precision snadno dosáhnete vzhledu, jakého jste si vždy přáli. Dokáže rychle a jemně zkracovat a tvarovat ochlupení na citlivých a choulostivých částech těla.

Epilátor Veet Sensitive rychle a jemně odstraní nežádoucí chloupky jedním tahem. Nemusíte mít obavy z pořezání. Díky výměnným nástavcům pro přesné tvarování a styling vám žádné nehody nehrozí. Sensitive Precision si své jméno vskutku zaslouží. Jeho tvar je přímo předurčen ke snadnému ovládání a váš domov se může během chviličky proměnit v salon krásy. Nemusíte nikam chodit. Pocit pěkného upraveného vzhledu si k vám cestu najde. Zastřihovač rychle, jemně a přesně odstraní nežádoucí chloupky z citlivých míst vašeho těla, jako jsou obočí, podpaží nebo třísla. Přiblížíte se tak vzhledu, jaký jste si vždy přála.

Sada obsahuje : pinzetu, 2 kusy výměnných břitů, nástavec pro rychlou epilaci, nástavec pro cilivé partie, nástavec na chloupky a čisticí kartáček. Materiál plast. Velikost : základní délka pinzety je 17 cm. Barva strojku bílá a nástavce růžové. AA baterie není součástí balení. Baleno v ochranném blistru.
  • 12. 10. 2020, 21:13

  • Zobrazení

    78

  • Oblíbené

    0

Kategorie