Zobrazit přihlášovací formulář

Opička a zajíček s chrastítkem - Šapitó

Administrace

Opička a zajíček s chrastítkem - Šapitó

160 Kč 200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Krásné textilní hračky s chrastítkem uvnitř, veselé barvičky a příjemný materiál, dlouhé ruce a nohy může batole zamotávat jak ho napadne. Hrané málo, stále v krásném stavu. Pouze zajíček má opravovaný šev na noze, povolila nitka. Obě zvířátka mají na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 11. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Opička a zajíček s chrastítkem - Šapitó

160 Kč
  • Popis zboží
Krásné textilní hračky s chrastítkem uvnitř, veselé barvičky a příjemný materiál, dlouhé ruce a nohy může batole zamotávat jak ho napadne. Hrané málo, stále v krásném stavu. Pouze zajíček má opravovaný šev na noze, povolila nitka. Obě zvířátka mají na hlavě očko na případné zavěšení. Moc krásné hračky, syn už jim odrostl.
Info od výrobce:

Dlouhé ruce z pruhovaného úpletu poslouží k zábavné hře, uzlování apod., takže je určen pro odrostlejší batolata a šikovnější mrňouse. Uvnitř tělíčka je chrastítko, které přitahuje pozornost a přirozeně láká ke hře.
Hračka je šitá z bavlněných látek a obličej je strojově vyšitý. Jsou plněné kvalitním dutým silanizovaným vláknem (100% polyester), které vyhovuje také alergikům.
Z rubu jsou podšité vlizelínem, který brání prolézání jemného vlákna skrze látku a tím zabraňuje možnému ulpívání vláken na rtech či ručkách dítěte.
Látky pocházejí z atestovaných zdrojů, vše je bezpečné pro nejmenší děti.
  • Značka

    ŠAPITó

  • Rozměry

    výška 21 cm, rozpětí rukou (nohou) cca 42 cm

  • 2. 11. 2018, 20:43

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie