Zobrazit přihlášovací formulář

TRIČO 60-62

Administrace

TRIČO 60-62

59 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Š.63-73 D.76 JUKNĚTE NA BAZÁREK nový závoz zboží z uk POKUD U AUKCE NENI NIC JINÉHO NAPSANÉ NEŽ MÍRY..VĚC JE OK..samozřejmě je věc nošená, takže jistě mají drobné praci žmolečky .. I ..věci je třeba vyprat !!!- většina praná....nejsou žehlená....…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 7. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

TRIČO 60-62

59 Kč
  • Popis zboží
Š.63-73
D.76

JUKNĚTE NA BAZÁREK
nový závoz zboží z uk POKUD U AUKCE NENI NIC JINÉHO NAPSANÉ NEŽ MÍRY..VĚC JE OK..samozřejmě je věc nošená, takže jistě mají drobné praci žmolečky .. I ..věci je třeba vyprat !!!- většina praná....nejsou žehlená.....pořad rozhodně službu udělají , muže se objevit nepatrný praci fliček, zboží chodi ve 100kg žoku....v těchto velikostech je velmi málo zboží..tak neváhejte..při dražení...stále myslete , že je to věc nošená.!!
JUKNĚTE NA DALŠÍ AUKCE..JE NUTNÉ SE ŘIDIT MÍROU A NE VELIKOSTI!!! POKUD MÁTE VÍCE VYHRANÝCH AUKCI,NAPIŠTE ČÍSLO PRVNÍ VYHRANÉ AUKCE , k poštovnému bude připočítané za každou další aukci 10,- !!!
- jelikož se od 1.2. podražila pošta, před uzavřením všech aukci je třeba napsat a dle váhy upřesníme poštovné !!!!BERTE NA TO ZŘETEL! ODKLIKNUTÍ AUKCE S TÍMTO SOUHLASÍTE !!
  • 19. 6. 2018, 16:17

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie