Zobrazit přihlášovací formulář

Fisher Price Houpací a otáčecí zebra

Administrace

Fisher Price Houpací a otáčecí zebra

850 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Houpací a otáčející se zebra se houpe nahoru a dolů a otáčí se dokola. Zebra hraje 5 veselých písniček a tím podporuje dítě v houpání. Rukojeť zebry má na každé straně veselé figurky. Hračka obsahuje stabilní podložku. Vhodné pro děti od 12 měsíců. Provoz…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Fisher Price Houpací a otáčecí zebra

850 Kč
  • Popis zboží
Houpací a otáčející se zebra se houpe nahoru a dolů a otáčí se dokola. Zebra hraje 5 veselých písniček a tím podporuje dítě v houpání. Rukojeť zebry má na každé straně veselé figurky. Hračka obsahuje stabilní podložku. Vhodné pro děti od 12 měsíců. Provoz na 3 AAA (1,5 V) baterie (nejsou součástí balení).
Stabilní podložka zabraňuje jejímu převrácení.
Hračka velmi vhodně podporuje fyzický rozvoj dítěte.
Tříbí hrubou a jemnou motoriku, obsahuje hmatové vjemy. Hračka vydává melodie, nabízí světelné efekty, vizuální a barevné vjemy, vydává různé zvuky (chrastění apod.)
Tato houpací zebra z kolekce Baby Gymnastics podpoří fyzický vývoj vašeho dítěte. Zlepšuje součinnost ruky a oka, motorické dovednosti a rovnováhu. Široká základna je zárukou dobré stability. Pod válečkem s korálky je hrací a světelný přístroj, reagující na pohyb dítěte. Navíc, roztočení válečku funguje jako booster pro zvuky a melodie.
Doporučený věk: 12-36 měsíců
  • 1. 6. 2020, 21:11

  • Zobrazení

    58

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dětský telefon dotykový PlayGo
Stříkající tučňáček
Fotoaparát pro nejmenší Clementoni

Kategorie