Zobrazit přihlášovací formulář

LAMAZE OBŘÍ HUDEBNÍ CHOBOTNICE

Administrace

LAMAZE OBŘÍ HUDEBNÍ CHOBOTNICE

355 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Roztomilá chobotnice s několika mazlivými chapadly přinese dětem spoustu zábavy. Každé z chapadel totiž po zmáčknutí nebo stlačení zahraje jinou notu. Tóny v osmi chapadlech tvoří dohromady celou oktávu. Děti se tak nenásilnou formou učí hudbě. Hračka…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 7. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LAMAZE OBŘÍ HUDEBNÍ CHOBOTNICE

355 Kč
  • Popis zboží
Roztomilá chobotnice s několika mazlivými chapadly přinese dětem spoustu zábavy. Každé z chapadel totiž po zmáčknutí nebo stlačení zahraje jinou notu. Tóny v osmi chapadlech tvoří dohromady celou oktávu. Děti se tak nenásilnou formou učí hudbě. Hračka napomáhá k rozvoji jejich smyslů. Chobotnice patří k řadě mnoha jiných hraček značky Lamaze, které svými jasnými kontrastními barvami a vzory stimulují zrak. Různé textury, které jsou použity na výrobku, navíc rozvíjejí hmat a motorické schopnosti.

– kolem krku má barevné uzlíčky, které pomáhají dítěti stimulovat jeho hmatové receptory a rozvíjet jemnou motoriku
– nabízí i šustivé poutko, děťátko si tak hračku může kamkoliv snadno přenést
– charakteristický tvar očí využívá efekt „focal point“ (hračka tak upoutává dětskou pozornost a podporuje rozvoj koncentrace)
– dle barvy na konci každého chapadla lze pomocí papírového štítku zahrát dvě připravené melodie. Fantazii se ovšem meze nekladou a hrát můžete dál a dál dle chuti a nálady.
– délka chobotničky je přibližně 30 cm

– vhodné pro děti od narození
  • 27. 1. 2021, 17:12

  • Zobrazení

    63

  • Oblíbené

    0

Kategorie